Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Mokrá Hora Děti z Modré vsi
UZAVRETA OBRANA Tactiek 44218
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 59.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Beneda rent richting de bal. Beneda passt de bal zonder na te denken. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Hříbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Děti z Modré vsi 1:0

4e minuut.
Smolej passt de bal in één keer door. Tremolada met een sublieme pass. von Prag is nu in balbezit. von Prag geeft de bal voor. Rosier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pružina is nu in balbezit. Pružina passt de bal in één keer door. Rosier heeft problemen om de bal te vangen. Lisjak rent richting de bal. Lisjak draait met de bal, schiet en ... Omastek bokst de bal weg.

29e minuut.
Smolej rent richting de bal. Smolej probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viktora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Mattos probeert naar een medespeler te passen. Viktora met een sublieme pass. Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sváda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pružina rent richting de bal. Lisjak rent richting de bal. Lisjak passt de bal in één keer door. Rosier is nu in balbezit. Rosier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Beneda onderschept slim de pass. Klíněnka is nu in balbezit. Smolej verovert de bal door een tackle van achteren. Beneda onderschept slim de pass. Beneda schiet op doel. Hříbek bokst de bal weg. Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremolada onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Děti z Modré vsi 2:0

44e minuut.
Louis passt de bal zonder na te denken. Eduard is nu in balbezit. Eduard probeert naar een medespeler te passen. Sváda is nu in balbezit. Sváda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Udržal verovert de bal door een tackle van achteren. Udržal probeert naar een medespeler te passen. Klíněnka is nu in balbezit. Beneda is nu in balbezit. Beneda haalt uit met een fantastische trap. Hříbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 56%, Děti z Modré vsi 44%.
TJ Mokrá Hora - Děti z Modré vsi 2:0

49e minuut.
Holman passt de bal zonder na te denken. Sváda rent richting de bal. Sváda passt de bal met de wreef. Beneda geeft een lange en hoge pass. Klíněnka krijgt zijn hoofd ertegen. Hříbek bokst de bal weg.

61e minuut.
Rosier probeert naar een medespeler te passen. Lisjak is nu in balbezit. Rosier rent richting de bal. Rosier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Děti z Modré vsi 2:1

62e minuut.
Mrkos komt het veld opgelopen. Holčák komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Borovka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borovka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Signorelli met de inworp. Rosier geeft een lange en hoge pass. Omastek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borovka is nu in balbezit. Pružina verovert de bal door een tackle van achteren. Pružina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ Mokrá Hora - Děti z Modré vsi 2:2

70e minuut.
Əşrəfov kopt de bal weg. Rosier is nu in balbezit. Rosier passt de bal zonder na te denken. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Děti z Modré vsi 2:3

71e minuut.
Klíněnka met een sublieme pass. Beneda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosier. Rosier krijgt een gele kaart. Beneda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udržal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klíněnka kopt de bal weg. Klungelig pakt Beneda de bal. Beneda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
von Prag passt de bal in één keer door. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak passt de bal in één keer door. Pružina rent richting de bal. Pružina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pružina is nu in balbezit. Měrka onderschept slim de pass. Lisjak is nu in balbezit. Smolej geeft de bal voor. Lisjak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Borovka kopt de bal weg. Mrkos met een sublieme pass. Smolej probeert naar een medespeler te passen. Pružina heeft problemen om de bal te vangen. Pružina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
von Prag met de inworp. Pružina speelt de bal door. Borovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier verovert de bal door een tackle van achteren. Rosier haalt uit met een fantastische trap. Omastek bokst de bal weg.

86e minuut.
Měrka geeft een hoge lob. Mattos probeert de bal aan de voet te houden. Holčák is nu in balbezit. Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Mattos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Omastek met een harde bal richting middenveld. Smolej probeert de bal met de borst te controleren. Beneda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beneda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 67%, Děti z Modré vsi 33%.
TJ Mokrá Hora - Děti z Modré vsi 2:3