Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Doubek Kkiillerr
motti 4-1-2-1-2 Tactiek ****
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
46.7 gemiddelde waardering 54.8
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Szczepański passt de bal in één keer door. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański verovert de bal door een tackle van achteren. Szafrański schiet op doel. Vălăhuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Belodedici is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Doubek - Kkiillerr 1:0

13e minuut.
Hannunen geeft de bal voor. Inworp. Pérez Arango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadač geeft een lange en hoge pass. Paluszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Uludağ rent richting de bal. Uludağ passt de bal zonder na te denken. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer draait met de bal, schiet en ... Veldeman probeert de bal aan de voet te houden. Berecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Doubek - Kkiillerr 1:1

23e minuut.
Szczepański is nu in balbezit. Szczepański geeft de bal voor. Del Prate kopt de bal weg. Shmariaho rent richting de bal. Shmariaho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Belodedici kopt de bal weg. Himberg is nu in balbezit. Diţă onderschept slim de pass. Shmariaho rent richting de bal. Shmariaho geeft een hoge lob. Vălăhuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Roxer verovert de bal door een tackle van achteren. Petropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Berecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Doubek - Kkiillerr 1:2

40e minuut.
Panucia verovert de bal door een tackle van achteren. Panucia speelt de bal door. Hadač probeert naar een medespeler te passen. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Berecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Doubek 53%, Kkiillerr 47%.
FC Doubek - Kkiillerr 1:2

46e minuut.
Szafrański passt de bal zonder na te denken. Veldeman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uludağ. Uludağ krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Uludağ speelt de bal door. Hadač rent richting de bal. Hadač geeft de bal voor. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz schiet op doel. Berecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Shmariaho is nu in balbezit. Himberg onderschept slim de pass. Himberg geeft een hoge lob. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pérez Arango is nu in balbezit. Pérez Arango met een sublieme pass. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer verovert de bal door een tackle van achteren. Roxer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Shmariaho rent richting de bal. Shmariaho speelt de bal door. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański draait met de bal, schiet en ... Vălăhuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Del Prate onderschept slim de pass. Del Prate geeft de bal voor. Uludağ kopt de bal weg. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Berecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Uludağ probeert naar een medespeler te passen. Pérez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arango geeft een hoge lob. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Berecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Lausdei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafrański rent richting de bal. Lausdei maakt een afschuwelijke overtreding. Lausdei krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Szczepański geeft een hoge lob. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Del Prate ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Del Prate naar de kleedkamers voor een vroege douche. Belodedici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belodedici legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vălăhuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Doubek 58%, Kkiillerr 42%.
FC Doubek - Kkiillerr 1:2