Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skaly Tlumačov FC Blue Warriors
Normal Tactiek blue2b
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten average
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Zemančík met een sublieme pass. Voříšek is nu in balbezit. Maebe onderschept slim de pass. Maebe geeft de bal voor. Kubík maakt een snoekduik en kopt de bal. Vavroň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kalina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lupić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubík rent richting de bal. Kubík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:1

7e minuut.
Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Voříšek is nu in balbezit. Lenk onderschept slim de pass. Lenk geeft een lange en hoge pass. Vavroň werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:2

11e minuut.
Strhal speelt de bal door. Kubík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík passt de bal in één keer door. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nimni geeft de bal voor. Lupić rent richting de bal. Lupić passt de bal zonder na te denken. Kubík is nu in balbezit. Kubík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nevanperä onderschept slim de pass. Nevanperä probeert naar een medespeler te passen. Kubík is nu in balbezit. Kubík draait met de bal, schiet en ... Vavroň maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:3

18e minuut.
Zemančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevanperä onderschept slim de pass. Nevanperä met een sublieme pass. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:4

25e minuut.
Maebe geeft een hoge lob. Strhal speelt de bal door. Kalina verovert de bal door een tackle van achteren. Vlček met een sublieme pass. Kubík geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Maebe verovert de bal door een tackle van achteren. Maebe geeft de bal voor. Daar is Kalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:5

31e minuut.
Voříšek geeft de bal voor. Nimni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimni geeft de bal voor. Kubík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kubík kopt de bal weg. Lenk rent richting de bal. Víček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lenk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubík kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:6

39e minuut.
Maebe is nu in balbezit. Maebe probeert naar een medespeler te passen. Lenk speelt de bal door. Kubík is nu in balbezit. Kubík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:7

42e minuut.
Strhal met een sublieme pass. Lenk is nu in balbezit. Lenk probeert naar een medespeler te passen. Kubík is nu in balbezit. Kubík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skaly Tlumačov 79%, FC Blue Warriors 21%.
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:7

46e minuut.
Nimni speelt de bal door. Maebe speelt de bal door. Strhal speelt de bal door. Kubík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Nimni onderschept slim de pass. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lenk de bal. Lenk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Maebe kopt de bal weg. Daar is Lenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Březňák is nu in balbezit. Strhal verovert de bal door een tackle van achteren. Strhal speelt de bal door. Kubík is nu in balbezit. Kubík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lenk geeft de bal voor. Doeltrap. Víček met een harde bal richting middenveld. Maebe is nu in balbezit. Maebe geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Nimni geeft de bal voor. Lenk met een sublieme pass. Daar is Kubík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:8

65e minuut.
Maebe controleert de bal met de borst. Maebe passt de bal in één keer door. Víček is nu in balbezit. Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk draait met de bal, schiet en ... Vavroň bokst de bal weg.

67e minuut.
Zemančík heeft problemen om de bal te vangen. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal geeft een lange en hoge pass. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:9

68e minuut.
Strhal speelt de bal door. Lupić is nu in balbezit. Lupić geeft een hoge lob. Kubík rent richting de bal. Kubík schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nelson met een sublieme pass. Klungelig pakt Kubík de bal. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal draait met de bal, schiet en ... Vavroň maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:10

76e minuut.
Vlček rent richting de bal. Lupić onderschept slim de pass. Lupić probeert naar een medespeler te passen. Lenk rent richting de bal. Lenk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Strhal met een sublieme pass. Lenk probeert naar een medespeler te passen. Kubík rent richting de bal. Kubík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:11

83e minuut.
Nelson met de inworp. Lupić geeft een hoge lob. Kubík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík haalt uit met een fantastische trap. Víček heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:12

85e minuut.
Voříšek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nimni de bal. Nimni passt de bal met de wreef. Kubík is nu in balbezit. Kubík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skaly Tlumačov 79%, FC Blue Warriors 21%.
FK Skaly Tlumačov - FC Blue Warriors 0:13