Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokol brno AC Konečníci
zaloha Tactiek moje 2
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten good
very good Passen poor
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Pazderski probeert naar een medespeler te passen. Tektaban rent richting de bal. Tektaban passt de bal met de wreef. Damian rent richting de bal. Damian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Matilu passt de bal zonder na te denken. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder passt de bal zonder na te denken. Damian rent richting de bal. Damian haalt uit met een fantastische trap. de la Vega bokst de bal weg.

22e minuut.
Inworp. Jeftović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tektaban speelt de bal door. Damian is nu in balbezit. Damian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de la Vega met een harde bal richting middenveld. Tektaban kopt de bal weg. Daar is Damian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jeftović met een snelle inworp. Daar is Tektaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tektaban geeft de bal voor. Damian heeft problemen om de bal te vangen. Damian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tektaban met een sublieme pass. Poikkijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poikkijärvi speelt de bal door. Toivahainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivahainen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kossok kopt de bal weg. Ngọc Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Tektaban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tektaban krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Damian met een sublieme pass. Klungelig pakt Pazderski de bal. Pazderski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Damian de bal. Damian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Binder passt de bal zonder na te denken. Daar is Pazderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazderski speelt de bal door. Binder rent richting de bal. Binder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokol brno 29%, AC Konečníci 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sokol brno - AC Konečníci 0:0

47e minuut.
Ngọc Khôi rent richting de bal. Ngọc Khôi geeft een hoge lob. Dejdar probeert de bal aan de voet te houden. Toivahainen rent richting de bal. Toivahainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kossok passt de bal in één keer door. Dejdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejdar geeft de bal voor. Damian heeft problemen om de bal te vangen. Damian draait met de bal, schiet en ... de la Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ngọc Khôi is nu in balbezit. Szovják is nu in balbezit. Szovják passt de bal in één keer door. Toivahainen is nu in balbezit. Toivahainen haalt uit met een fantastische trap. Peška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Jeftović met een sublieme pass. Damian is nu in balbezit. Met opzet legt Riker zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Riker moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Riker schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Klungelig pakt Kargul de bal. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian passt de bal met de wreef. Jeftović rent richting de bal. Jeftović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokol brno 33%, AC Konečníci 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sokol brno - AC Konečníci 0:0