Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buffalo Sabres DZABZA Satani Brno
new season Tactiek TUTTI2
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Sijamhodžić rent richting de bal. Martín Hernández rent richting de bal. Martín Hernández probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Vrabie passt de bal in één keer door. Quadri met een sublieme pass. Phúc Cường is nu in balbezit. Phúc Cường geeft een hoge lob. Flis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Phúc Cường rent richting de bal. Owczarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phúc Cường is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phúc Cường met een snel genomen vrije trap. Quadri rent richting de bal. Quadri draait met de bal, schiet en ... Grunte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - DZABZA Satani Brno 1:0

21e minuut.
Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadri is nu in balbezit. Quadri met een sublieme pass. Flis is nu in balbezit. Flis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinglo passt de bal met de wreef. Ferrerio met een sublieme pass. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić schiet op doel. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gabbiadini geeft een lange en hoge pass. Flis is nu in balbezit. Paipa begaat een overtreding. Paipa krijgt een gele kaart. Flis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phúc Cường zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flis rent richting de bal. Flis haalt uit met een fantastische trap. Grunte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gabbiadini speelt de bal door. Chmiel is nu in balbezit. Daar is Chmiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmiel met een sublieme pass. Phúc Cường geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paciuga verovert de bal door een tackle van achteren. Paciuga geeft de bal voor. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis schiet op doel. Grunte probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wacławik is nu in balbezit. Phúc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pozowski. Phúc Cường roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Phúc Cường kan niet meer verder spelen. Machado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 46%, DZABZA Satani Brno 54%.
Buffalo Sabres - DZABZA Satani Brno 1:0

46e minuut.
Noguera komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Noguera onderschept slim de pass. Noguera passt de bal zonder na te denken. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - DZABZA Satani Brno 2:0

76e minuut.
Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông schiet op doel. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - DZABZA Satani Brno 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 45%, DZABZA Satani Brno 55%.
Buffalo Sabres - DZABZA Satani Brno 2:1