Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 SK Baťa Zlín
Bobo1 Tactiek Vietnam
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 64.3
solid Schieten excellent
solid Passen formidable
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź probeert naar een medespeler te passen. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov haalt uit met een fantastische trap. Houštecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 0:1

4e minuut.
Mujagič passt de bal met de wreef. Drenko probeert naar een medespeler te passen. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody passt de bal met de wreef. Əlicanov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 0:2

7e minuut.
Šotola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broź met de inworp. Daar is Drenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmatescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mariona geeft een lange en hoge pass. Broź met een sublieme pass. Əlicanov is nu in balbezit. Əlicanov schiet op doel. Houštecký probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

15e minuut.
Broź rent richting de bal. Broź passt de bal zonder na te denken. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody rent richting de bal. Kędziobrody schiet op doel. Houštecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rada ... Strafschop! Rada krijgt een gele kaart. Əlicanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Əlicanov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Mariona passt de bal zonder na te denken. Daar is Osmatescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmatescu met een sublieme pass. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kędziobrody is nu in balbezit. Kędziobrody passt de bal zonder na te denken. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 0:3

28e minuut.
Kędziobrody is nu in balbezit. Cichra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody verovert de bal door een tackle van achteren. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Mariona kopt de bal weg. Broź probeert naar een medespeler te passen. Osmatescu is nu in balbezit. Kędziobrody rent richting de bal. Kędziobrody draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź passt de bal in één keer door. Drenko is nu in balbezit. Əlicanov verovert de bal door een tackle van achteren. Əlicanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Panković passt de bal met de wreef. Broź is nu in balbezit. Broź passt de bal met de wreef. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov schiet op doel. Houštecký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 72%, SK Baťa Zlín 28%.
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 0:3

46e minuut.
Centeno komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Broź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broź passt de bal in één keer door. Osmatescu is nu in balbezit. Osmatescu geeft een hoge lob. Centeno maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Joković probeert naar een medespeler te passen. Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź probeert naar een medespeler te passen. Centeno is nu in balbezit. Centeno haalt uit met een fantastische trap. Houštecký bokst de bal weg.

49e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Centeno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rada de bal. Kędziobrody onderschept slim de pass. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 0:4

51e minuut.
Joković rent richting de bal. Joković passt de bal met de wreef. Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź geeft een hoge lob. Centeno rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 0:5

54e minuut.
Kędziobrody kopt de bal weg. Osmatescu met een sublieme pass. Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź geeft de bal voor. Centeno krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 0:6

57e minuut.
Osmatescu geeft een hoge lob. Centeno kopt de bal weg. Centeno is nu in balbezit. Centeno schiet op doel. Houštecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 0:7

57e minuut.
Šosák speelt de bal door. Štorkán bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Osmatescu passt de bal in één keer door. Broź heeft problemen om de bal te vangen. Broź speelt de bal door. Kędziobrody rent richting de bal. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mariona kopt de bal weg. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchuř. Tchuř krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zemín rent richting de bal. Gallas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zemín raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Šosák neemt zijn aanloop. Omerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 1:7

69e minuut.
Joković neemt vlug de vrije trap. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cichra ... Strafschop! Kędziobrody is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Broź neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Šotola de bal. Centeno rent richting de bal. Centeno passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kędziobrody de bal. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap. Houštecký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Rada rent richting de bal. Broź onderschept slim de pass. Centeno rent richting de bal. Centeno draait met de bal, schiet en ... Houštecký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kędziobrody is nu in balbezit. Kędziobrody draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gróf kopt de bal weg. Klungelig pakt Osmatescu de bal. Osmatescu speelt de bal door. Kędziobrody is nu in balbezit. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap. Houštecký bokst de bal weg. Centeno rent richting de bal. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 1:8

78e minuut.
Panković met een sublieme pass. Broź rent richting de bal. Broź geeft een hoge lob. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź passt de bal in één keer door. Joković probeert naar een medespeler te passen. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Broź zal de hoekschop nemen. Kędziobrody springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 1:9

87e minuut.
Houštecký probeert naar een medespeler te passen. Panković kopt de bal weg. Centeno rent richting de bal. Centeno schiet op doel. Rada probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 1:10

88e minuut.
Drenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenko passt de bal zonder na te denken. Centeno rent richting de bal. Centeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 1:11

90e minuut.
Mujagič passt de bal met de wreef. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona passt de bal met de wreef. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 69%, SK Baťa Zlín 31%.
FC Kanalpucky 69 - SK Baťa Zlín 1:11