Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kkiillerr Děti z Modré vsi
**** Tactiek 44218
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadač verovert de bal door een tackle van achteren. Hadač passt de bal met de wreef. Roxer rent richting de bal. Roxer draait met de bal, schiet en ... Hříbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
de Bruijckere is nu in balbezit. de Bruijckere geeft een hoge lob. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Arango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uludağ probeert naar een medespeler te passen. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa passt de bal zonder na te denken. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz schiet op doel. Hříbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Uludağ kopt de bal weg. Roxer rent richting de bal. Louis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roxer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hadač komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Signorelli passt de bal zonder na te denken. von Prag rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Bruijckere. de Bruijckere krijgt een gele kaart.

24e minuut.
von Prag probeert de bal met de borst te controleren. von Prag speelt de bal door. Pružina is nu in balbezit. Lisjak rent richting de bal. Lisjak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Smolej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadač tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadač krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hadač geeft een hoge lob. Louis kopt de bal weg. Əşrəfov speelt de bal door. Rosier heeft problemen om de bal te vangen. Rosier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremolada verovert de bal door een tackle van achteren. Roxer onderschept slim de pass. Roxer schiet op doel. Hříbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - Děti z Modré vsi 1:0

35e minuut.
Louis verovert de bal door een tackle van achteren. Louis geeft een hoge lob. Daar is Chlastawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosier is nu in balbezit. Rosier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kkiillerr 51%, Děti z Modré vsi 49%.
Kkiillerr - Děti z Modré vsi 1:0

50e minuut.
Pérez Arango met een snelle inworp. Hadač geeft een lange en hoge pass. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Hříbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - Děti z Modré vsi 2:0

52e minuut.
Signorelli is nu in balbezit. Signorelli geeft een lange en hoge pass. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - Děti z Modré vsi 2:1

58e minuut.
Mattos rent richting de bal. Himberg onderschept slim de pass. Himberg passt de bal met de wreef. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Mattos kopt de bal weg. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina met een sublieme pass. Lisjak rent richting de bal. Lisjak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Himberg rent richting de bal. Himberg passt de bal in één keer door. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Hříbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kkiillerr - Děti z Modré vsi 3:1

76e minuut.
Mattos geeft de bal voor. Inworp. Himberg met de inworp. Uludağ rent richting de bal. Uludağ passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vălăhuţă met een sublieme pass. Uludağ kopt de bal weg. Daar is Louis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Smolej is nu in balbezit. Pérez Arango rent richting de bal. Pérez Arango passt de bal met de wreef. Roxer is nu in balbezit. Roxer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kkiillerr 59%, Děti z Modré vsi 41%.
Kkiillerr - Děti z Modré vsi 3:1