Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Doubek TJ Mokrá Hora
motti 4-1-2-1-2 Tactiek UZAVRETA OBRANA
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Eduard met de inworp. Ouřada is nu in balbezit. Udržal bereikt de bal nog maar net als eerste. Udržal geeft een hoge lob. Klíněnka maakt een snoekduik en kopt de bal. Berecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berecz met een sublieme pass. Szczepański met een sublieme pass. Szafrański heeft problemen om de bal te vangen. Szafrański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Omastek speelt de bal door. Veldeman kopt de bal weg. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ouřada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Śnieżek komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Mrkos speelt de bal door. Jouda met een sublieme pass. Jabůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabůrek geeft een lange en hoge pass. Klíněnka heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klíněnka kopt de bal weg. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek passt de bal zonder na te denken. Szafrański is nu in balbezit. Szafrański schiet op doel. Omastek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Śnieżek met een sublieme pass. Daar is Szafrański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafrański passt de bal in één keer door. Belodedici rent richting de bal. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Doubek 47%, TJ Mokrá Hora 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Doubek - TJ Mokrá Hora 0:0

48e minuut.
Udržal heeft problemen om de bal te vangen. Jabůrek probeert naar een medespeler te passen. Eduard rent richting de bal. Eduard geeft een lange en hoge pass. Klíněnka springt en kopt de bal. Berecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diţă is nu in balbezit. Diţă geeft een hoge lob. Jabůrek rent richting de bal. Jabůrek geeft een lange en hoge pass. Klíněnka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Veldeman rent richting de bal. Veldeman met een sublieme pass. Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Szczepański geeft de bal voor. Szafrański maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Doubek - TJ Mokrá Hora 1:0

83e minuut.
Borovka geeft een lange en hoge pass. Jabůrek kopt de bal weg. Panucia geeft een hoge lob. Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sváda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Eduard heeft problemen om de bal te vangen. Eduard passt de bal in één keer door. Udržal speelt de bal door. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Diţă rent richting de bal. Diţă geeft een lange en hoge pass. Měrka heeft problemen om de bal te vangen. Szafrański onderschept slim de pass. Szafrański draait met de bal, schiet en ... Omastek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Doubek 52%, TJ Mokrá Hora 48%.
FC Doubek - TJ Mokrá Hora 1:0