Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Konečníci FC Blue Warriors
moje 2 Tactiek blue2b
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 42.1
redelijk Schieten matig
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen goed


10e minuut.
Maebe geeft de bal voor. Strhal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lenk de bal. Lenk passt de bal met de wreef. Kubík rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Blue Warriors 0:1

13e minuut.
Strhal rent richting de bal. Lenk is nu in balbezit. Lenk passt de bal zonder na te denken. Kubík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík haalt uit met een fantastische trap. de la Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Lupić probeert naar een medespeler te passen. Maebe rent richting de bal. Maebe met een sublieme pass. Kubík is nu in balbezit. Kubík schiet op doel. de la Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vitelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Nevanperä de bal. Nevanperä passt de bal in één keer door. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... de la Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Blue Warriors 0:2

25e minuut.
Strhal geeft de bal voor. Lenk kopt de bal weg. Kubík is nu in balbezit. Kubík schiet op doel. de la Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Blue Warriors 0:3

26e minuut.
Toivahainen rent richting de bal. Toivahainen passt de bal zonder na te denken. Nimni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossok verovert de bal door een tackle van achteren. Kossok geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nimni heeft problemen om de bal te vangen. Toivahainen is nu in balbezit. Grohe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toivahainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czerbniak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Maebe rent richting de bal. Nevanperä is nu in balbezit. Nevanperä passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kubík de bal. Kubík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Motejl is nu in balbezit. Motejl passt de bal in één keer door. Lenk rent richting de bal. Lenk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lenk kopt de bal weg. Daar is Motejl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubík onderschept slim de pass. Kubík haalt uit met een fantastische trap. de la Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Blue Warriors 0:4

44e minuut.
Kubík passt de bal zonder na te denken. Strhal rent richting de bal. Strhal probeert naar een medespeler te passen. Lenk rent richting de bal. Lenk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Konečníci 79%, FC Blue Warriors 21%.
AC Konečníci - FC Blue Warriors 0:4

57e minuut.
Motejl geeft de bal voor. Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maebe speelt de bal door. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lupić speelt de bal door. Motejl rent richting de bal. Strhal onderschept slim de pass. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... de la Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lupić passt de bal met de wreef. Nevanperä rent richting de bal. Nevanperä passt de bal in één keer door. Lenk rent richting de bal. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Nelson geeft de bal voor. Maebe kopt de bal weg. Kubík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal probeert naar een medespeler te passen. Maebe speelt de bal door. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - FC Blue Warriors 0:5

78e minuut.
Lupić met de inworp. Strhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strhal passt de bal zonder na te denken. Lupić is nu in balbezit. Lupić geeft de bal voor. de la Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lenk maakt een snoekduik en kopt de bal. de la Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Strhal geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szovják de bal onder controle te krijgen. Nevanperä speelt de bal door. Lupić rent richting de bal. Lupić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Konečníci 80%, FC Blue Warriors 20%.
AC Konečníci - FC Blue Warriors 0:5