Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokol brno FK Skaly Tlumačov
zaloha Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 19.9
very good Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Tektaban passt de bal met de wreef. Damian rent richting de bal. Zemančík is nu in balbezit. Damian onderschept slim de pass. Damian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec passt de bal in één keer door. Daar is Binder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damian rent richting de bal. Damian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zemančík rent richting de bal. Binder onderschept slim de pass. Binder probeert naar een medespeler te passen. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian haalt uit met een fantastische trap. Vavroň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pazderski neemt de hoekschop. Daar is Damian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tektaban rent richting de bal. Tektaban schiet op doel. Vavroň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Březňák is nu in balbezit. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Damian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Damian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hamata komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Pazderski passt de bal met de wreef. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Binder is nu in balbezit. Binder schiet op doel. Březňák probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 1:0

14e minuut.
Jeftović geeft de bal voor. Binder kopt de bal weg. Hamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamata draait met de bal, schiet en ... Kalina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jeftović neemt de hoekschop. Hamata springt en kopt de bal. Vavroň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 2:0

19e minuut.
Pazderski kopt de bal weg. Daar is Binder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binder passt de bal met de wreef. Hamata rent richting de bal. Hamata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 3:0

23e minuut.
Oupic rent richting de bal. Żuczek onderschept slim de pass. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Hamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski passt de bal met de wreef. Dejdar rent richting de bal. Binder is nu in balbezit. Binder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Dejdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejdar passt de bal met de wreef. Hamata rent richting de bal. Hamata schiet op doel. Na een snelle pass probeert Víček de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 4:0

34e minuut.
Jeftović is nu in balbezit. Jeftović geeft de bal voor. Daar is Zemančík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamata is nu in balbezit. Hamata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 5:0

37e minuut.
Pazderski passt de bal zonder na te denken. Hamata is nu in balbezit. Březňák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamata raakt geblesseerd tijdens het duel. Binder komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dejdar verovert de bal door een tackle van achteren. Dejdar speelt de bal door. Tektaban probeert naar een medespeler te passen. Hamata rent richting de bal. Hamata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokol brno 18%, FK Skaly Tlumačov 82%.
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 5:0

46e minuut.
Tektaban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ouleva komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Żuczek passt de bal met de wreef. Ouleva heeft problemen om de bal te vangen. Ouleva probeert naar een medespeler te passen. Hamata is nu in balbezit. Hamata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Binder onderschept slim de pass. Binder passt de bal met de wreef. Hamata is nu in balbezit. Hamata draait met de bal, schiet en ... Vavroň werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 6:0

62e minuut.
Zemančík is nu in balbezit. Żuczek verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Hamata is nu in balbezit. Hamata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vavroň trapt de bal weg van het doel. Pazderski kopt de bal weg. Binder kan de bal niet met de borst controleren. Binder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 7:0

70e minuut.
Genty speelt de bal door. Jeftović is nu in balbezit. Jeftović met een sublieme pass. Hamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 8:0

76e minuut.
Ouleva heeft problemen om de bal te vangen. Březňák rent richting de bal. Březňák met een sublieme pass. Hamata rent richting de bal. Hamata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Ouleva de bal. Hamata rent richting de bal. Víček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Víček krijgt een gele kaart. Hamata raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamata kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 9:0

81e minuut.
Binder is nu in balbezit. Binder probeert naar een medespeler te passen. Víček rent richting de bal. Hamata verovert de bal door een tackle van achteren. Hamata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Binder onderschept slim de pass. Binder probeert naar een medespeler te passen. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski passt de bal zonder na te denken. Żuczek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokol brno 21%, FK Skaly Tlumačov 79%.
sokol brno - FK Skaly Tlumačov 9:0