Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DZABZA Satani Brno FC Kanalpucky 69
TUTTI2 Tactiek Bobo1
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 49.3
formidable Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Fredes geeft een lange en hoge pass. Martín Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Hernández met een sublieme pass. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... Houštecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bouček rent richting de bal. Bouček geeft de bal voor. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić schiet op doel. Houštecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 1:0

8e minuut.
Austin met een sublieme pass. Daar is Martín Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Hernández passt de bal in één keer door. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông schiet op doel. Houštecký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Martín Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Hernández passt de bal met de wreef. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... Houštecký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 2:0

22e minuut.
Šotola geeft een hoge lob. Martín Hernández is nu in balbezit. Martín Hernández met een sublieme pass. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông met een sublieme pass. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap. Houštecký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hurdálek onderschept slim de pass. Ferrerio geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tchuř de bal onder controle te krijgen. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Šosák kopt de bal weg. Daar is Hurdálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurdálek verovert de bal door een tackle van achteren. Hurdálek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Prešnajder de bal. Ferrerio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prešnajder. Prešnajder krijgt een gele kaart. Ferrerio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ferrerio kan niet meer verder spelen. Szymkowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DZABZA Satani Brno 42%, FC Kanalpucky 69 58%.
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 2:0

46e minuut.
Martín Hernández speelt de bal door. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông passt de bal met de wreef. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić schiet op doel. Houštecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Drenko rent richting de bal. Drenko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rada de bal. Pinglo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 3:0

60e minuut.
Martín Hernández rent richting de bal. Martín Hernández geeft de bal voor. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... Houštecký probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 4:0

64e minuut.
Paipa rent richting de bal. Paipa geeft een hoge lob. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap. Houštecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

65e minuut.
Fredes geeft de bal voor. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông schiet op doel. Houštecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 5:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinglo met de inworp. Martín Hernández speelt de bal door. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap. Houštecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šotola heeft problemen om de bal te vangen. Minh Thông is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Závodský is nu in balbezit. Závodský passt de bal zonder na te denken. Šotola rent richting de bal. Minh Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thông schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Drenko passt de bal in één keer door. Šosák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šosák passt de bal met de wreef. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap. Grunte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tchuř neemt de hoekschop. Pinglo speelt de bal door. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Houštecký probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pinglo probeert naar een medespeler te passen. Szymkowiak probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Houštecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Szymkowiak is nu in balbezit. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Houštecký probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bouček met een harde bal richting middenveld. Szymkowiak kopt de bal weg. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 6:0

86e minuut.
Minh Thông kopt de bal weg. Pinglo probeert naar een medespeler te passen. Sijamhodžić heeft problemen om de bal te vangen. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... Houštecký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 7:0

88e minuut.
Martín Hernández passt de bal zonder na te denken. Sijamhodžić is nu in balbezit. Met opzet legt Rada zijn tegenspeler op de grond. Rada krijgt een gele kaart. Sijamhodžić raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinglo wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sijamhodžić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 8:0

89e minuut.
Owczarski speelt de bal door. Martín Hernández is nu in balbezit. Martín Hernández passt de bal met de wreef. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Houštecký bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DZABZA Satani Brno 31%, FC Kanalpucky 69 69%.
DZABZA Satani Brno - FC Kanalpucky 69 8:0