Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Mokrá Hora Kkiillerr
UZAVRETA OBRANA Tactiek ****
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 53.4
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Holman verovert de bal door een tackle van achteren. Holman geeft een lange en hoge pass. Hadač speelt de bal door. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer haalt uit met een fantastische trap. Omastek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Kkiillerr 0:1

8e minuut.
Borovka onderschept slim de pass. Uludağ onderschept slim de pass. Uludağ geeft een lange en hoge pass. Roxer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Kkiillerr 0:2

10e minuut.
Roxer verovert de bal door een tackle van achteren. Roxer met een sublieme pass. Holman geeft de bal voor. Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sváda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Kkiillerr 1:2

14e minuut.
Chlastawa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jabůrek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sváda maakt een snoekduik en kopt de bal. Vălăhuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ Mokrá Hora - Kkiillerr 2:2

26e minuut.
Borovka met een sublieme pass. Jouda speelt de bal door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka verovert de bal door een tackle van achteren. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Jabůrek de bal. Jabůrek passt de bal in één keer door. Sváda rent richting de bal. Sváda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hadač de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Borovka kopt de bal weg. Pérez Arango rent richting de bal. Pérez Arango passt de bal in één keer door. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hadač kopt de bal weg. Uludağ met een sublieme pass. Himberg speelt de bal door. Roxer is nu in balbezit. Roxer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Měrka probeert de bal met de borst te controleren. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz schiet op doel. Omastek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - Kkiillerr 2:3

34e minuut.
Camejo speelt de bal door. Eduard rent richting de bal. Eduard met een sublieme pass. Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sváda draait met de bal, schiet en ... Vălăhuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sváda heeft problemen om de bal te vangen. Himberg verovert de bal door een tackle van achteren. Himberg passt de bal in één keer door. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 57%, Kkiillerr 43%.
TJ Mokrá Hora - Kkiillerr 2:3

50e minuut.
Lausdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkos verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkos passt de bal zonder na te denken. Klíněnka rent richting de bal. Klíněnka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Roxer probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Arango is nu in balbezit. Pérez Arango speelt de bal door. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer draait met de bal, schiet en ... Omastek bokst de bal weg.

58e minuut.
Jouda met een sublieme pass. Udržal met een sublieme pass. Jabůrek is nu in balbezit. Jabůrek geeft een hoge lob. Klíněnka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Uludağ speelt de bal door. Roxer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jouda. Jouda krijgt een gele kaart. Roxer raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadač zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paluszkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Himberg met de inworp. Uludağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Uludağ geeft een lange en hoge pass. Roxer springt en kopt de bal. Omastek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Holman rent richting de bal. Holman speelt de bal door. Jabůrek speelt de bal door. Klíněnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klíněnka haalt uit met een fantastische trap. Vălăhuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 49%, Kkiillerr 51%.
TJ Mokrá Hora - Kkiillerr 2:3