Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Děti z Modré vsi FC Doubek
442df Tactiek motti 4-1-2-1-2
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 42.2
formidabel Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Veldeman speelt de bal door. Belodedici rent richting de bal. Smolej maakt een afschuwelijke overtreding. Smolej krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Veldeman is nu in balbezit. Veldeman passt de bal in één keer door. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak onderschept slim de pass. Lisjak haalt uit met een fantastische trap. Berecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nelson is nu in balbezit. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FC Doubek 1:0

10e minuut.
von Prag probeert naar een medespeler te passen. Rosier is nu in balbezit. Veldeman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veldeman krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rosier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mattos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petropoulos geeft een lange en hoge pass. von Prag is nu in balbezit. von Prag geeft een lange en hoge pass. Nelson krijgt zijn hoofd ertegen. Berecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Petropoulos kopt de bal weg. von Prag bereikt de bal nog maar net als eerste. von Prag passt de bal met de wreef. Rosier heeft problemen om de bal te vangen. Rosier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lisjak met een sublieme pass. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă begaat een overtreding. Diţă krijgt een gele kaart. Daar is Hannunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hannunen ... Strafschop! Hannunen krijgt een gele kaart. Rosier raakt geblesseerd tijdens het duel. Nelson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Berecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Berecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FC Doubek 2:0

23e minuut.
Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă geeft een hoge lob. Szafrański is nu in balbezit. Szafrański schiet op doel. Hříbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Panucia ... Strafschop! Panucia krijgt een gele kaart. Lisjak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nelson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 34%, FC Doubek 66%.
Děti z Modré vsi - FC Doubek 2:0

46e minuut.
Pružina komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Pružina de bal. Hannunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina onderschept slim de pass. Pružina haalt uit met een fantastische trap. Berecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Signorelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Petropoulos de bal. Hannunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak onderschept slim de pass. Lisjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Smolej geeft de bal voor. von Prag is nu in balbezit. von Prag geeft een lange en hoge pass. Nelson maakt een snoekduik en kopt de bal. Berecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Berecz met een harde bal richting middenveld. von Prag kopt de bal weg. Pružina is nu in balbezit. Pružina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FC Doubek 3:0

80e minuut.
Szafrański schiet op doel. Tremolada geeft de bal voor. Klungelig pakt Petropoulos de bal. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina draait met de bal, schiet en ... Berecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - FC Doubek 4:0

86e minuut.
Mattos probeert naar een medespeler te passen. Smolej heeft problemen om de bal te vangen. Smolej met een sublieme pass. Pružina heeft problemen om de bal te vangen. Pružina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 43%, FC Doubek 57%.
Děti z Modré vsi - FC Doubek 4:0