Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skaly Tlumačov AC Konečníci
Normal Tactiek moje 2
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Motejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Motejl passt de bal zonder na te denken. Toivahainen probeert naar een medespeler te passen. Szovják rent richting de bal. Szovják draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kossok is nu in balbezit. Kossok met een sublieme pass. Szovják rent richting de bal. Szovják haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - AC Konečníci 0:1

6e minuut.
Poikkijärvi heeft problemen om de bal te vangen. Poikkijärvi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toivahainen de bal. Toivahainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - AC Konečníci 0:2

11e minuut.
Kossok speelt de bal door. Ngọc Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Březňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Khôi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Szovják rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - AC Konečníci 0:3

13e minuut.
Kargul kopt de bal weg. Daar is Zemančík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerbniak met een sublieme pass. Szovják rent richting de bal. Szovják draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak geeft de bal voor. Daar is Kalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szovják rent richting de bal. Szovják schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Czerbniak met een snelle inworp. Poikkijärvi is nu in balbezit. Poikkijärvi geeft een hoge lob. Szovják rent richting de bal. Szovják schiet op doel. Vavroň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Zemančík is nu in balbezit. Poikkijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Poikkijärvi passt de bal met de wreef. Szovják bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kalina onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kossok zal de hoekschop nemen. Toivahainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivahainen haalt uit met een fantastische trap. Vavroň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Czerbniak passt de bal zonder na te denken. Szovják is nu in balbezit. Szovják passt de bal in één keer door. Toivahainen rent richting de bal. Toivahainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak geeft de bal voor. Szovják bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják schiet op doel. Vavroň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - AC Konečníci 0:4

40e minuut.
Ngọc Khôi speelt de bal door. Szovják bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják met een sublieme pass. Toivahainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivahainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skaly Tlumačov 76%, AC Konečníci 24%.
FK Skaly Tlumačov - AC Konečníci 0:4

46e minuut.
Oupic geeft een lange en hoge pass. Toivahainen probeert naar een medespeler te passen. Szovják is nu in balbezit. Szovják schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kossok speelt de bal door. Poikkijärvi rent richting de bal. Poikkijärvi speelt de bal door. Toivahainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivahainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Poikkijärvi rent richting de bal. Poikkijärvi geeft een hoge lob. Toivahainen kopt de bal weg. Szovják rent richting de bal. Szovják draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ngọc Khôi rent richting de bal. Szovják is nu in balbezit. Ngọc Khôi rent richting de bal. Szovják is nu in balbezit. Szovják schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - AC Konečníci 0:5

81e minuut.
Vepřek passt de bal zonder na te denken. Szovják is nu in balbezit. Ngọc Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják rent richting de bal. Szovják haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Ngọc Khôi de bal onder controle te krijgen. Poikkijärvi met een sublieme pass. Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Szovják bereikt de bal nog maar net als eerste. Szovják haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - AC Konečníci 0:6

87e minuut.
Zemančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Poikkijärvi onderschept slim de pass. Poikkijärvi passt de bal in één keer door. Toivahainen is nu in balbezit. Toivahainen schiet op doel. Vavroň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalina probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - AC Konečníci 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skaly Tlumačov 75%, AC Konečníci 25%.
FK Skaly Tlumačov - AC Konečníci 0:7