Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Děti z Modré vsi DZABZA Satani Brno
442df Tactiek TUTTI2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 57.5
formidabel Schieten formidabel
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Daar is Signorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Signorelli probeert naar een medespeler te passen. Smolej probeert naar een medespeler te passen. Rosier rent richting de bal. Rosier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nelson speelt de bal door. Signorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nelson de bal. Nelson schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Sijamhodžić is nu in balbezit. Martín Hernández is nu in balbezit. Martín Hernández passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Minh Thông de bal. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Hříbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - DZABZA Satani Brno 0:1

8e minuut.
Martín Hernández geeft een lange en hoge pass. Sijamhodžić kopt de bal weg. Pinglo probeert naar een medespeler te passen. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymkowiak met een snelle inworp. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Sijamhodžić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - DZABZA Satani Brno 0:2

15e minuut.
Smolej passt de bal met de wreef. von Prag bereikt de bal nog maar net als eerste. von Prag passt de bal in één keer door. Rosier is nu in balbezit. Rosier haalt uit met een fantastische trap. Grunte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Fredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredes speelt de bal door. von Prag speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. Grunte bokst de bal weg.

22e minuut.
Grunte met een sublieme pass. Signorelli kopt de bal weg. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. Grunte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - DZABZA Satani Brno 1:2

25e minuut.
Rosier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paipa de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. von Prag neemt de hoekschop. Nelson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mattos geeft de bal voor. Inworp. Szymkowiak met de inworp. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Hříbek bokst de bal weg.

29e minuut.
Sijamhodžić is nu in balbezit. Martín Hernández speelt de bal door. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - DZABZA Satani Brno 1:3

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owczarski met een snelle inworp. Martín Hernández met een sublieme pass. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tremolada passt de bal zonder na te denken. Signorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorelli speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... Grunte bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Pinglo kopt de bal weg. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông passt de bal in één keer door. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap. Hříbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mattos is nu in balbezit. von Prag is nu in balbezit. von Prag passt de bal in één keer door. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier draait met de bal, schiet en ... Grunte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
von Prag bereikt de bal nog maar net als eerste. von Prag passt de bal zonder na te denken. Rosier is nu in balbezit. Rosier draait met de bal, schiet en ... Grunte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - DZABZA Satani Brno 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 50%, DZABZA Satani Brno 50%.
Děti z Modré vsi - DZABZA Satani Brno 2:3

46e minuut.
Pružina komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Owczarski rent richting de bal. Owczarski speelt de bal door. Əşrəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Fredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredes geeft de bal voor. Mattos kopt de bal weg. von Prag rent richting de bal. von Prag geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Signorelli geeft een lange en hoge pass. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pružina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nelson neemt de penalty, wat een uithaal! Grunte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Děti z Modré vsi - DZABZA Satani Brno 3:3

61e minuut.
Louis probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sijamhodžić met een snelle inworp. Martín Hernández geeft de bal voor. Minh Thông springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Paipa kopt de bal weg. Owczarski speelt de bal door. Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov passt de bal zonder na te denken. von Prag geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mattos rent richting de bal. Minh Thông onderschept slim de pass. Minh Thông probeert naar een medespeler te passen. Martín Hernández is nu in balbezit. Martín Hernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nelson is nu in balbezit. Pozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pozowski geeft de bal voor. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Grunte met een harde bal richting middenveld. Martín Hernández kopt de bal weg. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić schiet op doel. Hříbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Louis rent richting de bal. Louis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pinglo de bal. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Minh Thông maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - DZABZA Satani Brno 3:4

86e minuut.
Szymkowiak geeft een lange en hoge pass. von Prag rent richting de bal. von Prag speelt de bal door. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Paipa met een snelle inworp. Szymkowiak speelt de bal door. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Smolej de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 51%, DZABZA Satani Brno 49%.
Děti z Modré vsi - DZABZA Satani Brno 3:4