Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Mokrá Hora SK Baťa Zlín
UZAVRETA OBRANA Tactiek Vietnam
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 63.3
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Joković passt de bal zonder na te denken. Mariona speelt de bal door. Osmatescu probeert naar een medespeler te passen. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov haalt uit met een fantastische trap. Omastek bokst de bal weg.

11e minuut.
Holman is nu in balbezit. Holman geeft een lange en hoge pass. Kędziobrody probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panković geeft de bal voor. Əlicanov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sváda is nu in balbezit. Gallas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sváda raakt geblesseerd tijdens het duel. Jabůrek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klíněnka krijgt zijn hoofd ertegen. Omerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sváda rent richting de bal. Mariona verovert de bal door een tackle van achteren. Mariona geeft een hoge lob. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rezner met een sublieme pass. Mariona probeert naar een medespeler te passen. Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Borovka rent richting de bal. Kędziobrody onderschept slim de pass. Osmatescu probeert naar een medespeler te passen. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 68%, SK Baťa Zlín 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ Mokrá Hora - SK Baťa Zlín 0:0

46e minuut.
Centeno komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kędziobrody passt de bal met de wreef. Broź rent richting de bal. Broź geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kędziobrody de bal. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - SK Baťa Zlín 0:1

49e minuut.
Osmatescu met de inworp. Broź geeft de bal voor. Měrka is nu in balbezit. Centeno onderschept slim de pass. Centeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - SK Baťa Zlín 0:2

51e minuut.
Osmatescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mariona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariona speelt de bal door. Kędziobrody is nu in balbezit. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap. Omastek bokst de bal weg.

61e minuut.
Borovka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panković met een snelle inworp. Broź is nu in balbezit. Broź geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kędziobrody rent richting de bal. Kędziobrody draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Mokrá Hora - SK Baťa Zlín 0:3

69e minuut.
Udržal is nu in balbezit. Broź verovert de bal door een tackle van achteren. Broź met een sublieme pass. Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Centeno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Omastek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Joković bereikt de bal nog maar net als eerste. Joković geeft de bal voor. Kędziobrody met een sublieme pass. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno draait met de bal, schiet en ... Omastek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Holman rent richting de bal. Holman geeft een hoge lob. Inworp. Osmatescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędziobrody geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Borovka onderschept slim de pass. Borovka geeft een lange en hoge pass. Osmatescu probeert naar een medespeler te passen. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno draait met de bal, schiet en ... Omastek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Centeno geeft de bal voor. Omastek probeert naar een medespeler te passen. Mariona kopt de bal weg. Osmatescu rent richting de bal. Osmatescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gallas geeft de bal voor. Holman is nu in balbezit. Holman geeft een hoge lob. Klíněnka is nu in balbezit. Klíněnka schiet op doel. Omerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Mokrá Hora 82%, SK Baťa Zlín 18%.
TJ Mokrá Hora - SK Baťa Zlín 0:3