Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buffalo Sabres FC Blue Warriors
new season Tactiek blue2b
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten average
very good Passen good
very good Verdedigen very good


14e minuut.
Grohe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadri is nu in balbezit. Met opzet legt Grohe zijn tegenspeler op de grond. Quadri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quadri kan niet meer verder spelen. Trąbek komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Maebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serna is nu in balbezit. Serna geeft een lange en hoge pass. Grohe geeft de bal voor. Lenk rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Timko zal de hoekschop nemen. Kubík springt en kopt de bal. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabie met een sublieme pass. Serna rent richting de bal. Serna probeert naar een medespeler te passen. Małolepszy rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Serna rent richting de bal. Serna met een sublieme pass. Trąbek speelt de bal door. Małolepszy rent richting de bal. Małolepszy schiet op doel. Roşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Grohe heeft problemen om de bal te vangen. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohe begaat een overtreding. Grohe krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Serna is nu in balbezit. Serna passt de bal in één keer door. Trąbek speelt de bal door. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis onderschept slim de pass. Małolepszy is nu in balbezit. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap. Roşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - FC Blue Warriors 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 51%, FC Blue Warriors 49%.
Buffalo Sabres - FC Blue Warriors 1:0

54e minuut.
Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nelson de bal. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Strhal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chmiel met een sublieme pass. Daar is Grohe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy schiet op doel. Roşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - FC Blue Warriors 2:0

67e minuut.
Sloboda komt het veld opgelopen. Karousek komt het veld opgelopen. Nahodil komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Flis onderschept slim de pass. Nahodil is nu in balbezit. Nimni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nimni krijgt een gele kaart. Nahodil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Flis is nu in balbezit. Tomp verovert de bal door een tackle van achteren. Tomp geeft de bal voor. Klungelig pakt Maebe de bal. Maebe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grohe met een sublieme pass. Strhal rent richting de bal. Strhal passt de bal zonder na te denken. Kubík is nu in balbezit. Kubík haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 55%, FC Blue Warriors 45%.
Buffalo Sabres - FC Blue Warriors 2:0