Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 FK Skaly Tlumačov
Bobo1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
11% Spel op eigen helft 89%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 19.7
formidable Schieten average
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


3e minuut.
Hurdálek onderschept slim de pass. Hurdálek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kalina de bal. Zemín is nu in balbezit. Zemín draait met de bal, schiet en ... Vavroň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Vavroň trapt de bal weg. Tchuř kopt de bal weg. Daar is Březňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrúbecký geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 1:0

6e minuut.
Zrúbecký geeft een hoge lob. Hurdálek rent richting de bal. Hurdálek passt de bal zonder na te denken. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hurdálek kopt de bal weg. Klungelig pakt Prešnajder de bal. Prešnajder met een sublieme pass. Zemín is nu in balbezit. Zemín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 2:0

12e minuut.
Bouček passt de bal zonder na te denken. Tchuř speelt de bal door. Šosák met een sublieme pass. Zemín is nu in balbezit. Zemín schiet op doel. Vavroň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Zemín kopt de bal weg. Zemančík heeft problemen om de bal te vangen. Voříšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder onderschept slim de pass. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vlček geeft een hoge lob. Inworp. Tchuř met een snelle inworp. Zemín is nu in balbezit. Zemín geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 3:0

19e minuut.
Šosák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šosák geeft de bal voor. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 4:0

20e minuut.
Šosák rent richting de bal. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder passt de bal met de wreef. Zemín is nu in balbezit. Zemín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 5:0

21e minuut.
Zrúbecký met een sublieme pass. Zemín rent richting de bal. Zemín passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prešnajder de bal. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Šosák probeert naar een medespeler te passen. Zemín is nu in balbezit. Prešnajder is nu in balbezit. Víček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tchuř onderschept slim de pass. Tchuř met een sublieme pass. Šosák met een sublieme pass. Zemín rent richting de bal. Zemín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 6:0

33e minuut.
Mujagič verovert de bal door een tackle van achteren. Mujagič passt de bal in één keer door. Prešnajder heeft problemen om de bal te vangen. Prešnajder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 7:0

35e minuut.
Zemín passt de bal in één keer door. Hurdálek probeert naar een medespeler te passen. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap. Víček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 8:0

40e minuut.
Prešnajder schiet op doel. Vavroň speelt de bal door. Zrúbecký kopt de bal weg. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Šosák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zemančík rent richting de bal. Šosák verovert de bal door een tackle van achteren. Šosák geeft de bal voor. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 9:0

45e minuut.
Zemín passt de bal met de wreef. Šosák rent richting de bal. Šosák passt de bal in één keer door. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 12%, FK Skaly Tlumačov 88%.
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 10:0

47e minuut.
Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín passt de bal zonder na te denken. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 11:0

50e minuut.
Voříšek is nu in balbezit. Hurdálek verovert de bal door een tackle van achteren. Hurdálek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prešnajder de bal. Prešnajder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 12:0

55e minuut.
Daar is Šosák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zemín rent richting de bal. Šosák rent richting de bal. Zemín rent richting de bal. Zemín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 13:0

57e minuut.
Hurdálek met een snelle inworp. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder passt de bal met de wreef. Šosák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrúbecký geeft een lange en hoge pass. Vavroň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zemín is nu in balbezit. Zemín draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Prešnajder is nu in balbezit. Hurdálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Voříšek maakt een afschuwelijke overtreding. Voříšek krijgt een gele kaart. Hurdálek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hurdálek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zemín maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Šosák is nu in balbezit. Šosák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Prešnajder is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 14:0

63e minuut.
Víček is nu in balbezit. Prešnajder verovert de bal door een tackle van achteren. Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Voříšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurdálek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hurdálek de bal. Hurdálek schiet op doel. Vavroň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 15:0

65e minuut.
Vepřek passt de bal in één keer door. Březňák is nu in balbezit. Zemín onderschept slim de pass. Zemín draait met de bal, schiet en ... Kalina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Tchuř met een snelle inworp. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín geeft een hoge lob. Hurdálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurdálek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zemín heeft problemen om de bal te vangen. Zemín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kalina de bal. Šosák is nu in balbezit. Šosák geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zemín is nu in balbezit. Zemín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 16:0

68e minuut.
Mujagič passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šosák de bal. Šosák probeert naar een medespeler te passen. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Vepřek rent richting de bal. Zrúbecký verovert de bal door een tackle van achteren. Zrúbecký passt de bal met de wreef. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cichra passt de bal zonder na te denken. Hurdálek is nu in balbezit. Hurdálek met een sublieme pass. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 17:0

73e minuut.
Klungelig pakt Zemín de bal. Březňák begaat een overtreding. Zemín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zrúbecký zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín schiet op doel. Vavroň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 18:0

78e minuut.
Zrúbecký passt de bal zonder na te denken. Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Vlček rent richting de bal. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vavroň trapt de bal weg. Mujagič kopt de bal weg. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Březňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šosák verovert de bal door een tackle van achteren. Šosák speelt de bal door. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Šosák is nu in balbezit. Šosák passt de bal zonder na te denken. Zemín is nu in balbezit. Zemín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 19:0

83e minuut.
Tchuř passt de bal zonder na te denken. Zemín geeft de bal voor. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder geeft een hoge lob. Zemín springt en kopt de bal. Vavroň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hurdálek geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Vavroň met een harde bal richting middenveld. Hurdálek is nu in balbezit. Hurdálek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 20:0

86e minuut.
Zrúbecký rent richting de bal. Zrúbecký probeert naar een medespeler te passen. Tchuř met een sublieme pass. Zemín is nu in balbezit. Zemín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zemín rent richting de bal. Zemín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zemančík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchuř met de inworp. Zemín rent richting de bal. Zemín geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 11%, FK Skaly Tlumačov 89%.
FC Kanalpucky 69 - FK Skaly Tlumačov 20:0