Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Konečníci Kkiillerr
moje 2 Tactiek ****
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 52.3
adequate Schieten formidable
weak Passen very good
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Kargul rent richting de bal. Paluszkiewicz onderschept slim de pass. Paluszkiewicz met een sublieme pass. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Himberg met een sublieme pass. Kossok rent richting de bal. Pérez Arango schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pérez Arango krijgt een gele kaart. Kossok raakt geblesseerd tijdens het duel. Czerbniak wilt de vrije trap nemen. Vălăhuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Del Prate controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pérez Arango speelt de bal door. Himberg heeft problemen om de bal te vangen. Himberg geeft een lange en hoge pass. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Himberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kargul begaat een overtreding. Himberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Himberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paluszkiewicz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Himberg met een snelle inworp. Uludağ met een sublieme pass. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ... de la Vega bokst de bal weg. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Himberg zal de hoekschop nemen. Roxer is nu in balbezit. Roxer geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de la Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paluszkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - Kkiillerr 0:1

28e minuut.
Uludağ passt de bal met de wreef. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Motejl is nu in balbezit. Uludağ geeft de bal voor. Roxer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Roxer speelt de bal door. Himberg heeft problemen om de bal te vangen. Uludağ rent richting de bal. Uludağ geeft een hoge lob. Paluszkiewicz springt en kopt de bal. de la Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Motejl de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Himberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roxer krijgt zijn hoofd ertegen. de la Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hadač passt de bal zonder na te denken. Himberg is nu in balbezit. Himberg passt de bal in één keer door. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Riker heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - Kkiillerr 0:2

37e minuut.
Matilu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Arango met een snelle inworp. Uludağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Uludağ geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Roxer passt de bal met de wreef. Uludağ rent richting de bal. Uludağ passt de bal in één keer door. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Himberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Poikkijärvi rent richting de bal. Poikkijärvi passt de bal met de wreef. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Roxer rent richting de bal. Roxer speelt de bal door. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz draait met de bal, schiet en ... de la Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - Kkiillerr 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Konečníci 70%, Kkiillerr 30%.
AC Konečníci - Kkiillerr 0:3

46e minuut.
Pérez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arango passt de bal met de wreef. Roxer rent richting de bal. Roxer draait met de bal, schiet en ... de la Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - Kkiillerr 0:4

50e minuut.
Klungelig pakt Matilu de bal. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer passt de bal met de wreef. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - Kkiillerr 0:5

53e minuut.
Pérez Arango is nu in balbezit. Pérez Arango geeft een hoge lob. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz schiet op doel. de la Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - Kkiillerr 0:6

56e minuut.
Czerbniak kopt de bal weg. Pérez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arango passt de bal zonder na te denken. Roxer is nu in balbezit. Roxer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Himberg speelt de bal door. Uludağ rent richting de bal. Uludağ met een sublieme pass. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
de la Vega met een sublieme pass. Uludağ kopt de bal weg. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. de la Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - Kkiillerr 0:7

73e minuut.
Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer geeft een lange en hoge pass. Uludağ is nu in balbezit. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz schiet op doel. de la Vega bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Konečníci - Kkiillerr 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Konečníci 57%, Kkiillerr 43%.
AC Konečníci - Kkiillerr 0:8