Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Cloud Temple
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29924
Celestial TITANS AC Black Roses
bolt Tactiek Cestovatel
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.1 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Ebbinghaus rent richting de bal. Saygıner speelt de bal door. Chiacu rent richting de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Ahorner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - AC Black Roses 0:1

8e minuut.
Saygıner speelt de bal door. Ebbinghaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebbinghaus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Saygıner neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - AC Black Roses 0:2

14e minuut.
Čiuividas heeft problemen om de bal te vangen. Čiuividas passt de bal zonder na te denken. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - AC Black Roses 1:2

20e minuut.
Moretti probeert naar een medespeler te passen. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas begaat een overtreding. Čiuividas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Caro kopt de bal weg. D`Elia rent richting de bal. D`Elia passt de bal zonder na te denken. Ebbinghaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbinghaus schiet op doel. Ahorner bokst de bal weg.

37e minuut.
Gawlik rent richting de bal. Gawlik passt de bal met de wreef. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. Ahorner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - AC Black Roses 1:3

44e minuut.
Tammaro geeft een hoge lob. Čiuividas kopt de bal weg. Zítek verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... Arteaga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestial TITANS 63%, AC Black Roses 37%.
Celestial TITANS - AC Black Roses 1:3

65e minuut.
Sobrecueva verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrecueva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čiuividas met een snelle inworp. Moretti geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Arteaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - AC Black Roses 2:3

72e minuut.
D`Elia is nu in balbezit. D`Elia passt de bal met de wreef. Saygıner met een sublieme pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Mihai onderschept slim de pass. Mihai geeft een hoge lob. Ebbinghaus rent richting de bal. Ebbinghaus draait met de bal, schiet en ... Ahorner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - AC Black Roses 2:4

88e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Diniz Silva geeft de bal voor. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Guillén rent richting de bal. Diniz Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Diniz Silva geeft de bal voor. Chiacu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - AC Black Roses 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestial TITANS 62%, AC Black Roses 38%.
Celestial TITANS - AC Black Roses 2:5