Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Anfield
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 53980
Liverpool FC 1892 FC MTG
-451-off Tactiek Druhý pokus
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Lepší onderschept slim de pass. Lepší passt de bal zonder na te denken. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý schiet op doel. Spišský probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 1:0

8e minuut.
Lepší kopt de bal weg. Steinbach is nu in balbezit. Spišský begaat een overtreding. Steinbach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dukát neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Medalik schiet op doel. Pešout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Woodgate neemt de hoekschop. Seidel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 1:1

20e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Zadranavičius onderschept slim de pass. Zadranavičius geeft een lange en hoge pass. Lepší is nu in balbezit. Lepší haalt uit met een fantastische trap. Campomizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klomínský zal de hoekschop nemen. Lepší is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dukát geeft de bal voor. Steinbach is nu in balbezit. Steinbach passt de bal met de wreef. Lepší bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepší haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Woodgate kan de bal niet met de borst controleren. Woodgate geeft de bal voor. Klungelig pakt Podmanil de bal. Medalik is nu in balbezit. Medalik haalt uit met een fantastische trap. Pišinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Apró kopt de bal weg. Steinbach rent richting de bal. Steinbach geeft een lange en hoge pass. Lepší maakt een snoekduik en kopt de bal. Campomizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 2:1

35e minuut.
Steinbach rent richting de bal. Steinbach passt de bal zonder na te denken. Lepší is nu in balbezit. Lepší schiet op doel. Campomizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 50%, FC MTG 50%.
Liverpool FC 1892 - FC MTG 3:1

47e minuut.
Steinbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbach probeert naar een medespeler te passen. Lepší rent richting de bal. Lepší draait met de bal, schiet en ... Campomizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 4:1

49e minuut.
Boffin geeft een lange en hoge pass. Woodgate is nu in balbezit. Steinbach begaat een overtreding. Steinbach krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Klomínský met de inworp. Torres is nu in balbezit. Hlavatý verovert de bal door een tackle van achteren. Hlavatý passt de bal zonder na te denken. Lepší bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomizzi bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Lepší rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 5:1

55e minuut.
Bireta is nu in balbezit. Lepší verovert de bal door een tackle van achteren. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepší bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepší haalt uit met een fantastische trap. Campomizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 6:1

56e minuut.
Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý geeft een hoge lob. Lepší rent richting de bal. Lepší schiet op doel. Campomizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 7:1

72e minuut.
Ďurica rent richting de bal. Ďurica geeft een hoge lob. Daar is Bireta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepší rent richting de bal. Lepší draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 8:1

74e minuut.
Zadranavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klomínský geeft de bal voor. Lepší rent richting de bal. Lepší haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC MTG 9:1

80e minuut.
Bukač geeft een lange en hoge pass. Bireta kopt de bal weg. Steinbach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lepší de bal. Lepší schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 41%, FC MTG 59%.
Liverpool FC 1892 - FC MTG 9:1