Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legionaři FC Kvasiči
442 Tactiek Stratos
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
50.2 gemiddelde waardering 51.3
solid Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Cəmşidov geeft een lange en hoge pass. Gumienny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danihelka kopt de bal weg. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - FC Kvasiči 0:1

6e minuut.
Vrbnjak is nu in balbezit. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Şamilov is nu in balbezit. Şamilov haalt uit met een fantastische trap. Reizner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
legionaři - FC Kvasiči 1:1

8e minuut.
Barrientos passt de bal zonder na te denken. Daar is Vrbnjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrbnjak geeft een hoge lob. Şamilov heeft problemen om de bal te vangen. Şamilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - FC Kvasiči 2:1

13e minuut.
Bertolino kan de bal niet met de borst controleren. Cəmşidov onderschept slim de pass. Cəmşidov speelt de bal door. Klungelig pakt Danihelka de bal. Danihelka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gawryś onderschept slim de pass. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen probeert naar een medespeler te passen. Čepela rent richting de bal. Čepela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Danihelka is nu in balbezit. Danihelka schiet op doel. Nazaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Čepela verovert de bal door een tackle van achteren. Mahen is nu in balbezit. Mahen passt de bal in één keer door. Daar is Čepela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čepela haalt uit met een fantastische trap. Nazaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sałata kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś geeft de bal voor. Danihelka probeert de bal met de borst te controleren. Danihelka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Czeczot geeft de bal voor. Piruşca rent richting de bal. Čepela onderschept slim de pass. Čepela schiet op doel. Nazaria maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Czeczot geeft een lange en hoge pass. Danihelka kopt de bal weg. Mahen is nu in balbezit. Mahen draait met de bal, schiet en ... Nazaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
legionaři - FC Kvasiči 2:2

29e minuut.
Gawryś passt de bal met de wreef. Bruncvík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen onderschept slim de pass. Mahen haalt uit met een fantastische trap. Nazaria probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Danihelka de bal. Danihelka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen schiet op doel. Nazaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vrbnjak kopt de bal weg. Czeczot probeert de bal met de borst te controleren. Czeczot geeft een lange en hoge pass. Şamilov heeft problemen om de bal te vangen. Şamilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - FC Kvasiči 3:2

35e minuut.
Gumienny passt de bal zonder na te denken. Bertolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolino passt de bal zonder na te denken. Şamilov rent richting de bal. Şamilov haalt uit met een fantastische trap. Reizner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś geeft de bal voor. Piruşca controleert de bal met de borst. Danihelka is nu in balbezit. Danihelka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Vrbnjak passt de bal met de wreef. Ficenc probeert naar een medespeler te passen. Şamilov is nu in balbezit. Şamilov schiet op doel. Reizner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - FC Kvasiči 4:2

42e minuut.
Danihelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Danihelka passt de bal zonder na te denken. Cəmşidov speelt de bal door. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legionaři 56%, FC Kvasiči 44%.
legionaři - FC Kvasiči 4:2

47e minuut.
Gumienny rent richting de bal. Cəmşidov rent richting de bal. Cəmşidov speelt de bal door. Danihelka rent richting de bal. Danihelka draait met de bal, schiet en ... Nazaria bokst de bal weg.

55e minuut.
Ficenc passt de bal zonder na te denken. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś speelt de bal door. Čepela is nu in balbezit. Čepela haalt uit met een fantastische trap. Nazaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cəmşidov kopt de bal weg. Bruncvík heeft problemen om de bal te vangen. Danihelka rent richting de bal. Danihelka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - FC Kvasiči 4:3

63e minuut.
Vrbnjak rent richting de bal. Vrbnjak speelt de bal door. Barrientos speelt de bal door. Şamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilov draait met de bal, schiet en ... Reizner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Sałata is nu in balbezit. Barrientos onderschept slim de pass. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Vrbnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrbnjak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Barrientos passt de bal in één keer door. Vrbnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrbnjak draait met de bal, schiet en ... Reizner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - FC Kvasiči 5:3

69e minuut.
Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś geeft een lange en hoge pass. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen haalt uit met een fantastische trap. Nazaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Babits met een sublieme pass. Nazaria probeert naar een medespeler te passen. Şamilov kopt de bal weg. Bertolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ficenc passt de bal in één keer door. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Ficenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficenc draait met de bal, schiet en ... Reizner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - FC Kvasiči 6:3

87e minuut.
Gawryś passt de bal zonder na te denken. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela passt de bal in één keer door. Danihelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Danihelka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gawryś geeft de bal voor. Danihelka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piruşca. Piruşca krijgt een gele kaart. Danihelka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babits zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piruşca probeert de bal met de borst te controleren. Danihelka rent richting de bal. Danihelka draait met de bal, schiet en ... Nazaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cəmşidov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Danihelka maakt een snoekduik en kopt de bal. Nazaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legionaři 48%, FC Kvasiči 52%.
legionaři - FC Kvasiči 6:3