Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lotus Veveri FC Atlantis
Normal Tactiek D
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 50
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
average Verdedigen very good


5e minuut.
Marangao passt de bal in één keer door. Lascio speelt de bal door. Gansloser rent richting de bal. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. Gemrot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Lascio is nu in balbezit. Lascio probeert naar een medespeler te passen. Gansloser rent richting de bal. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. Gemrot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Gemrot met een harde bal richting middenveld. Lascio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - FC Atlantis 0:1

14e minuut.
Frček met de inworp. Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh met een sublieme pass. Lascio is nu in balbezit. Lascio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Gemrot probeert naar een medespeler te passen. Jíša kopt de bal weg. Fahandizh probeert naar een medespeler te passen. Lascio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Douša rent richting de bal. Kraják rent richting de bal. Kraják passt de bal zonder na te denken. Gansloser rent richting de bal. Gansloser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - FC Atlantis 0:2

24e minuut.
Nahlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirsa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahlik raakt geblesseerd tijdens het duel. Horváth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roşoga heeft problemen om de bal te vangen. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fahandizh passt de bal zonder na te denken. Daar is Šturma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascio rent richting de bal. Lascio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - FC Atlantis 0:3

27e minuut.
Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Marangao rent richting de bal. Marangao passt de bal zonder na te denken. Lascio is nu in balbezit. Lascio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček geeft een lange en hoge pass. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. Gemrot probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh passt de bal zonder na te denken. Gansloser is nu in balbezit. Frček rent richting de bal. Frček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Frček met de inworp. Fahandizh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lascio de bal. Lascio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - FC Atlantis 0:4

42e minuut.
Fahandizh speelt de bal door. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser passt de bal met de wreef. Lascio rent richting de bal. Lascio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lotus Veveri 76%, FC Atlantis 24%.
FC Lotus Veveri - FC Atlantis 0:4

49e minuut.
Fahandizh rent richting de bal. Gansloser rent richting de bal. Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - FC Atlantis 0:5

50e minuut.
Douša met een sublieme pass. Voštěp kan de bal niet met de borst controleren. Lascio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser schiet op doel. Gemrot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Kraják speelt de bal door. Šturma is nu in balbezit. Gansloser verovert de bal door een tackle van achteren. Lascio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascio haalt uit met een fantastische trap. Gemrot bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Roşoga de bal. Šturma is nu in balbezit. Šturma passt de bal in één keer door. Marangao heeft problemen om de bal te vangen. Marangao schiet op doel. Gemrot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - FC Atlantis 0:6

67e minuut.
Gansloser is nu in balbezit. Lascio rent richting de bal. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. Gemrot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lotus Veveri - FC Atlantis 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lotus Veveri 59%, FC Atlantis 41%.
FC Lotus Veveri - FC Atlantis 0:7