Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: FJ Rad Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18901
FJ Rad FC Kozáci
Sniper Tactiek Days křídlo
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 28.1
outstanding Schieten adequate
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Constantin passt de bal zonder na te denken. Rajzer rent richting de bal. Rajzer passt de bal met de wreef. Rufino is nu in balbezit. Rufino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Maczó passt de bal met de wreef. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft de bal voor. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rajzer passt de bal in één keer door. Rufino is nu in balbezit. Rufino draait met de bal, schiet en ... Tošenovský kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 1:0

11e minuut.
Doeltrap. Gilardone met een harde bal richting middenveld. Constantin kopt de bal weg. Klungelig pakt Rufino de bal. Rufino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gilardone met een sublieme pass. Rajzer kopt de bal weg. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gilardone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gilardone speelt de bal door. Puis kopt de bal weg. Tošenovský heeft problemen om de bal te vangen. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Freiberg is nu in balbezit. Rufino onderschept slim de pass. Rufino geeft een hoge lob. Daar is Rajzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lindfors geeft een lange en hoge pass. Zékány geeft een lange en hoge pass. Tošenovský kan de bal niet met de borst controleren. Rufino rent richting de bal. Rufino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 2:0

30e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Constantin geeft een hoge lob. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lindfors de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rajzer neemt de hoekschop. Freiberg controleert de bal met de borst. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wdowiak probeert naar een medespeler te passen. Rajzer rent richting de bal. Rajzer met een sublieme pass. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Puis de bal. Puis passt de bal in één keer door. Wdowiak met een sublieme pass. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ... Gilardone bokst de bal weg. Lindfors probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajzer geeft een lange en hoge pass. Caraiman geeft een hoge lob. Constantin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Caraiman is nu in balbezit. Caraiman geeft de bal voor. Rajzer probeert de bal aan de voet te houden. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Tošenovský de bal. Paal! Gilardone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 21%, FC Kozáci 79%.
FJ Rad - FC Kozáci 3:0

52e minuut.
Samsony is nu in balbezit. Wdowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wdowiak geeft een hoge lob. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Wdowiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rajzer de bal. Puis probeert naar een medespeler te passen. Constantin is nu in balbezit. Constantin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 4:0

57e minuut.
Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Javořín bereikt de bal nog maar net als eerste. Javořín passt de bal zonder na te denken. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Gilardone bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 5:0

61e minuut.
Rajzer geeft de bal voor. Caraiman met een sublieme pass. Klungelig pakt Rufino de bal. Rufino draait met de bal, schiet en ... Gilardone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 6:0

63e minuut.
Rajzer passt de bal met de wreef. Lindfors rent richting de bal. Constantin onderschept slim de pass. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Gilardone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 7:0

64e minuut.
Rajzer rent richting de bal. Rajzer speelt de bal door. Wdowiak met een sublieme pass. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 8:0

70e minuut.
Rajzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Javořín de bal. Puis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Samsony met een snelle inworp. Lindfors kan de bal niet met de borst controleren. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... Gilardone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 9:0

82e minuut.
Javořín geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajzer met een snelle inworp. Constantin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Flégr de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rajzer neemt de hoekschop. Gilardone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rufino is nu in balbezit. Rufino draait met de bal, schiet en ... Gilardone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Kozáci 10:0

84e minuut.
Tošenovský geeft een lange en hoge pass. Krtíšský kopt de bal weg. Klungelig pakt Samsony de bal. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotvald rent richting de bal. Rajzer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rajzer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 18%, FC Kozáci 82%.
FJ Rad - FC Kozáci 10:0