Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Red hell
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20592
FC MTG AC Black Roses
Druhý pokus Tactiek Cestovatel
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.9 gemiddelde waardering 64.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


17e minuut.
Apró is nu in balbezit. Apró geeft de bal voor. Medalik probeert de bal met de borst te controleren. Gmyrek geeft de bal voor. Ebbinghaus maakt een snoekduik en kopt de bal. Campomizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Campomizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MTG - AC Black Roses 0:1

22e minuut.
Zápotočný met een sublieme pass. Grzybek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva geeft een lange en hoge pass. Ebbinghaus maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Guacaneme kopt de bal weg. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spišský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiacu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chiacu neemt zijn aanloop. Campomizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. D`Elia geeft een lange en hoge pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. Campomizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MTG - AC Black Roses 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MTG 62%, AC Black Roses 38%.
FC MTG - AC Black Roses 0:2

50e minuut.
Apró geeft een hoge lob. Grzybek kopt de bal weg. Torres heeft problemen om de bal te vangen. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Elia geeft een hoge lob. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sobrecueva met een sublieme pass. D`Elia rent richting de bal. D`Elia passt de bal zonder na te denken. Ebbinghaus heeft problemen om de bal te vangen. Ebbinghaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MTG - AC Black Roses 0:3

55e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia passt de bal met de wreef. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu schiet op doel. Campomizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
D`Elia heeft problemen om de bal te vangen. D`Elia geeft de bal voor. Ebbinghaus rent richting de bal. Ebbinghaus haalt uit met een fantastische trap. Campomizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MTG - AC Black Roses 0:4

74e minuut.
Zítek speelt de bal door. Guc rent richting de bal. Sobrecueva geeft een lange en hoge pass. Ebbinghaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbinghaus schiet op doel. Campomizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Grzybek speelt de bal door. Boffin is nu in balbezit. Boffin speelt de bal door. Seidel rent richting de bal. Seidel haalt uit met een fantastische trap. Arteaga bokst de bal weg.

86e minuut.
Grzybek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zítek verovert de bal door een tackle van achteren. Zítek geeft een hoge lob. Ebbinghaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbinghaus schiet op doel. Campomizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MTG 60%, AC Black Roses 40%.
FC MTG - AC Black Roses 0:4