Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Anfield
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 63818
Liverpool FC 1892 Celestial TITANS
-451-off Tactiek bolt
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.2 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten very good
excellent Passen good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Steinbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepší rent richting de bal. Steinbach rent richting de bal. Lepší is nu in balbezit. Lepší schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klomínský rent richting de bal. Moretti probeert naar een medespeler te passen. Klomínský met een sublieme pass. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Polách met de inworp. Moretti is nu in balbezit. Moretti passt de bal zonder na te denken. Delannoy is nu in balbezit. Delannoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Breahna passt de bal zonder na te denken. Polách bereikt de bal nog maar net als eerste. Polách met een sublieme pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tammaro onderschept slim de pass. Tammaro geeft de bal voor. Guillén rent richting de bal. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Pišinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Celestial TITANS 0:1

25e minuut.
Dukát rent richting de bal. Zadranavičius geeft de bal voor. Lepší bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepší schiet op doel. Ahorner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool FC 1892 - Celestial TITANS 1:1

30e minuut.
Pešout rent richting de bal. Pešout geeft een hoge lob. Lepší bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepší draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Celestial TITANS 2:1

32e minuut.
Klomínský met een sublieme pass. Steinbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbach passt de bal in één keer door. Lepší bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepší schiet op doel. Ahorner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 55%, Celestial TITANS 45%.
Liverpool FC 1892 - Celestial TITANS 2:1

47e minuut.
Breahna probeert naar een medespeler te passen. Ďurica rent richting de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool FC 1892 - Celestial TITANS 2:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klomínský met een snelle inworp. Dukát probeert naar een medespeler te passen. Lepší rent richting de bal. Lepší draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - Celestial TITANS 3:2

55e minuut.
Pešout kan de bal niet met de borst controleren. Guillén onderschept slim de pass. Guillén passt de bal zonder na te denken. Polách is nu in balbezit. Polách schiet op doel. Pišinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zadranavičius rent richting de bal. Breahna onderschept slim de pass. Breahna met een sublieme pass. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... Pišinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pešout geeft de bal voor. Steinbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbach geeft een hoge lob. Lepší maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepší is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caro. Caro krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hernández Soto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Steinbach de bal. Steinbach speelt de bal door. Lepší is nu in balbezit. Lepší draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 58%, Celestial TITANS 42%.
Liverpool FC 1892 - Celestial TITANS 3:2