Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: FC Rok Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17936
FC Rok FC Kvasiči
moje-D2 Tactiek Stratos
59% Balbezit 41%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
53.5 gemiddelde waardering 50
very good Schieten formidable
good Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Cəmşidov speelt de bal door. Danihelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Danihelka probeert naar een medespeler te passen. Čepela rent richting de bal. Čepela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Acanda geeft de bal voor. Czeczot verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rocki met de inworp. Alończyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Palík maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Čepela kopt de bal weg. Mahen is nu in balbezit. Danihelka rent richting de bal. Danihelka schiet op doel. Garpozis bokst de bal weg.

15e minuut.
Reizner speelt de bal door. Gawryś kopt de bal weg. Danihelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Garpozis trapt de bal weg van het doel. Kapr kopt de bal weg. Přibyl rent richting de bal. Přibyl geeft een lange en hoge pass. Alończyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FC Kvasiči 1:0

25e minuut.
Kapr rent richting de bal. Kapr passt de bal in één keer door. Palík probeert de bal met de borst te controleren. Burza is nu in balbezit. Burza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk passt de bal zonder na te denken. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Burza haalt uit met een fantastische trap. Reizner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Gawryś met een snelle inworp. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen geeft de bal voor. Danihelka krijgt zijn hoofd ertegen. Garpozis bokst de bal weg. Zejval geeft een lange en hoge pass. Czeczot is nu in balbezit. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Reizner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FC Kvasiči 2:0

38e minuut.
Acanda geeft een hoge lob. Inworp. Gawryś met een snelle inworp. Cəmşidov rent richting de bal. Cəmşidov geeft de bal voor. Garpozis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Palík onderschept slim de pass. Palík passt de bal met de wreef. Babits speelt de bal door. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FC Kvasiči 2:1

42e minuut.
Kapr heeft problemen om de bal te vangen. Kapr probeert naar een medespeler te passen. Cəmşidov geeft de bal voor. Čepela rent richting de bal. Čepela draait met de bal, schiet en ... Garpozis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 46%, FC Kvasiči 54%.
FC Rok - FC Kvasiči 2:1

48e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Čepela is nu in balbezit. Mahen rent richting de bal. Mahen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Přibyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś met een sublieme pass. Mahen rent richting de bal. Mahen haalt uit met een fantastische trap. Garpozis bokst de bal weg. Danihelka is nu in balbezit. Danihelka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - FC Kvasiči 2:2

56e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Přibyl verovert de bal door een tackle van achteren. Přibyl met een sublieme pass. Burza is nu in balbezit. Burza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Gawryś passt de bal met de wreef. Čepela is nu in balbezit. Čepela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Burza rent richting de bal. Přibyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Přibyl geeft een lange en hoge pass. Alończyk krijgt zijn hoofd ertegen. Reizner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FC Kvasiči 3:2

69e minuut.
Čepela kopt de bal weg. Orlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlov probeert naar een medespeler te passen. Čepela rent richting de bal. Čepela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - FC Kvasiči 3:3

74e minuut.
Pochodeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś speelt de bal door. Čepela rent richting de bal. Čepela haalt uit met een fantastische trap. Garpozis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

81e minuut.
Reizner met een harde bal richting middenveld. Babits kopt de bal weg. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela is nu in balbezit. Čepela draait met de bal, schiet en ... Garpozis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 48%, FC Kvasiči 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rok - FC Kvasiči 3:3