Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: KOZÍ CHLÍVEK
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17458
FC Kozáci FC Atlantis
Days křídlo Tactiek D
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 45.2
adequate Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Lindfors rent richting de bal. Lindfors speelt de bal door. Daar is Gjaferi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Marangao rent richting de bal. Javořín rent richting de bal. Javořín geeft een lange en hoge pass. Marangao is nu in balbezit. Marangao geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 0:1

7e minuut.
Kraják probeert naar een medespeler te passen. Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh passt de bal in één keer door. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 0:2

8e minuut.
Krtíšský geeft een hoge lob. Daar is Tărăşilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărăşilă geeft een lange en hoge pass. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kraják verovert de bal door een tackle van achteren. Kraják met een sublieme pass. Fahandizh geeft een lange en hoge pass. Gjaferi is nu in balbezit. Gjaferi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Frček rent richting de bal. Frček passt de bal zonder na te denken. Fahandizh met een sublieme pass. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Krtíšský bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh onderschept slim de pass. Fahandizh probeert naar een medespeler te passen. Marangao rent richting de bal. Marangao geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Samsony bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Gjaferi passt de bal in één keer door. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Šilar is nu in balbezit. Nahlik onderschept slim de pass. Nahlik geeft een lange en hoge pass. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gjaferi kopt de bal weg. Daar is Javořín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gansloser rent richting de bal. Gansloser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 0:3

36e minuut.
Frček rent richting de bal. Frček geeft de bal voor. Daar is Gjaferi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjaferi schiet op doel. Gilardone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 0:4

36e minuut.
Krtíšský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Freiberg de bal. Gansloser is nu in balbezit. Gjaferi is nu in balbezit. Gjaferi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gansloser rent richting de bal. Javořín is nu in balbezit. Gansloser onderschept slim de pass. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Gilardone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 0:5

42e minuut.
Fahandizh geeft een hoge lob. Gilardone met een sublieme pass. Kraják probeert de bal aan de voet te houden. Gansloser rent richting de bal. Gansloser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is García Cantarero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Cantarero verovert de bal door een tackle van achteren. Kraják speelt de bal door. Gansloser rent richting de bal. Gansloser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 77%, FC Atlantis 23%.
FC Kozáci - FC Atlantis 0:5

48e minuut.
Horváth kopt de bal weg. Kraják is nu in balbezit. Kraják probeert naar een medespeler te passen. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser geeft een hoge lob. Gilardone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 0:6

51e minuut.
Gansloser heeft problemen om de bal te vangen. Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček passt de bal in één keer door. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Gilardone met een harde bal richting middenveld. Kotvald kan de bal niet met de borst controleren. Kotvald geeft een hoge lob. Šilar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 1:6

54e minuut.
Gjaferi rent richting de bal. Freiberg rent richting de bal. Gjaferi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gjaferi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh passt de bal in één keer door. Gjaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjaferi schiet op doel. Gilardone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tošenovský heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 1:7

65e minuut.
Jenerál kopt de bal weg. Kraják bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraják passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gansloser de bal. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Gilardone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 1:8

73e minuut.
Frček onderschept slim de pass. Frček passt de bal met de wreef. Fahandizh probeert naar een medespeler te passen. Marangao is nu in balbezit. Marangao geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gansloser is nu in balbezit. Gansloser probeert naar een medespeler te passen. Gjaferi rent richting de bal. Gjaferi schiet op doel. Lindfors probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fahandizh kan de bal niet met de borst controleren. Gansloser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansloser haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Flégr de bal onder controle te krijgen. Gilardone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Atlantis 1:9

83e minuut.
Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček geeft de bal voor. Marangao kopt de bal weg. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 75%, FC Atlantis 25%.
FC Kozáci - FC Atlantis 1:9