Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: FJ Rad Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15594
FJ Rad FC Lotus Veveri
Sniper Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 28.7
formidable Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen average


4e minuut.
Rajzer is nu in balbezit. Rajzer geeft een hoge lob. Daar is Čeleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 1:0

8e minuut.
Puis probeert naar een medespeler te passen. Rajzer is nu in balbezit. Puis geeft de bal voor. Daar is Rufino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rufino haalt uit met een fantastische trap. Gemrot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 2:0

10e minuut.
Constantin passt de bal met de wreef. Rufino rent richting de bal. Constantin rent richting de bal. Constantin schiet op doel. Gemrot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 3:0

12e minuut.
Huy Vũ kopt de bal weg. Douša rent richting de bal. Puis begaat een overtreding. Puis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Voštěp probeert naar een medespeler te passen. Maczó rent richting de bal. Maczó geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rufino de bal. Rufino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 4:0

17e minuut.
Klungelig pakt Čeleda de bal. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman passt de bal in één keer door. Rufino is nu in balbezit. Rufino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino passt de bal met de wreef. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Maczó probeert naar een medespeler te passen. Puis speelt de bal door. Rufino is nu in balbezit. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rufino passt de bal zonder na te denken. Caraiman geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rajzer de bal onder controle te krijgen. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 5:0

39e minuut.
Rajzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Constantin rent richting de bal. Roşoga controleert de bal met de borst. Rufino is nu in balbezit. Rufino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 6:0

41e minuut.
Voštěp passt de bal in één keer door. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer passt de bal met de wreef. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Gemrot bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 26%, FC Lotus Veveri 74%.
FJ Rad - FC Lotus Veveri 6:0

47e minuut.
Wdowiak speelt de bal door. Klungelig pakt Rufino de bal. Constantin is nu in balbezit. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Sandifer geeft een hoge lob. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin geeft de bal voor. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman passt de bal met de wreef. Wdowiak met een sublieme pass. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Čeleda rent richting de bal. Rufino verovert de bal door een tackle van achteren. Rufino passt de bal in één keer door. Constantin rent richting de bal. Constantin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rajzer met de inworp. Constantin is nu in balbezit. Constantin geeft een hoge lob. Rufino maakt een snoekduik en kopt de bal. Gemrot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 7:0

60e minuut.
Maršálek is nu in balbezit. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer passt de bal in één keer door. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Gemrot bokst de bal weg.

67e minuut.
Puis passt de bal in één keer door. Wdowiak probeert naar een medespeler te passen. Šturma is nu in balbezit. Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 8:0

68e minuut.
Čeleda probeert de bal aan de voet te houden. Rufino rent richting de bal. Rufino speelt de bal door. Constantin is nu in balbezit. Constantin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 9:0

69e minuut.
Douša passt de bal met de wreef. Jíša rent richting de bal. Jíša passt de bal in één keer door. Caraiman heeft problemen om de bal te vangen. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gemrot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Caraiman is nu in balbezit. Caraiman passt de bal in één keer door. Wdowiak met een sublieme pass. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Jíša met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajzer met een snelle inworp. Constantin rent richting de bal. Constantin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Huy Vũ de bal. Rajzer rent richting de bal. Huy Vũ begaat een overtreding. Huy Vũ krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino passt de bal zonder na te denken. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - FC Lotus Veveri 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 13%, FC Lotus Veveri 87%.
FJ Rad - FC Lotus Veveri 10:0