Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Cloud Temple
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26371
Celestial TITANS FC MTG
bolt Tactiek Druhý pokus
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60.3 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Seidel verovert de bal door een tackle van achteren. Woodgate is nu in balbezit. Woodgate passt de bal met de wreef. Medalik is nu in balbezit. Medalik haalt uit met een fantastische trap. Ahorner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Čiuividas passt de bal met de wreef. Guillén rent richting de bal. Apró begaat een overtreding. Apró krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Zápotočný passt de bal zonder na te denken. Daar is Grzybek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delannoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delannoy krijgt een gele kaart. Grzybek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Bireta geeft een hoge lob. Delannoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzybek krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Guillén onderschept slim de pass. Guillén probeert naar een medespeler te passen. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel. Campomizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hernández Soto speelt de bal door. Čiuividas is nu in balbezit. Čiuividas geeft een hoge lob. Dalea kopt de bal weg. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tammaro neemt vlug de vrije trap. Bireta kopt de bal weg. Delannoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delannoy geeft een lange en hoge pass. Guillén maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Seidel kopt de bal weg. Klungelig pakt Woodgate de bal. Woodgate passt de bal zonder na te denken. Medalik is nu in balbezit. Medalik haalt uit met een fantastische trap. Ahorner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Apró geeft een lange en hoge pass. Inworp. Čiuividas met de inworp. Moretti is nu in balbezit. Moretti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Delannoy rent richting de bal. Delannoy passt de bal in één keer door. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén is nu in balbezit. Guillén schiet op doel. Campomizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Torres kopt de bal weg. Grzybek rent richting de bal. Delannoy onderschept slim de pass. Delannoy geeft een hoge lob. Dalea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Zápotočný probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Voigt de bal. Voigt probeert naar een medespeler te passen. Seidel is nu in balbezit. Seidel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lakomý komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestial TITANS 46%, FC MTG 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celestial TITANS - FC MTG 0:0

47e minuut.
Lakomý controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mihai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - FC MTG 1:0

48e minuut.
Lakomý heeft problemen om de bal te vangen. Guillén onderschept slim de pass. Met opzet legt Woodgate zijn tegenspeler op de grond. Woodgate krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boffin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Boffin kopt de bal weg. Breahna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zápotočný. Zápotočný krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Grzybek geeft een lange en hoge pass. Seidel rent richting de bal. Hernández Soto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seidel raakt geblesseerd tijdens het duel. Seidel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ahorner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestial TITANS 45%, FC MTG 55%.
Celestial TITANS - FC MTG 1:0