Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:45
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Black aréna
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33664
AC Black Roses Liverpool FC 1892
Cestovatel Tactiek -451-def01
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten solid
very good Passen excellent
incredible Verdedigen solid


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zadranavičius met een snelle inworp. Klomínský is nu in balbezit. Klomínský geeft een lange en hoge pass. Hlavatý maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Saygıner probeert naar een medespeler te passen. Ebbinghaus rent richting de bal. Ebbinghaus schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ďurica de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kubínek probeert naar een medespeler te passen. Steinbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlik maakt een afschuwelijke overtreding. Gawlik krijgt een gele kaart. Steinbach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dukát zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hlavatý maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hlavatý is nu in balbezit. Guc bereikt de bal nog maar net als eerste. Guc geeft een lange en hoge pass. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu schiet op doel. Pišinger bokst de bal weg.

32e minuut.
Zadranavičius speelt de bal door. Klomínský rent richting de bal. Klomínský probeert naar een medespeler te passen. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kubínek passt de bal met de wreef. Steinbach is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Steinbach zal de hoekschop nemen. Diniz Silva kopt de bal weg. Arteaga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 52%, Liverpool FC 1892 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Black Roses - Liverpool FC 1892 0:0

49e minuut.
Saygıner met een sublieme pass. Gawlik is nu in balbezit. Gawlik passt de bal in één keer door. Saygıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygıner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Podmanil neemt vlug de vrije trap. Diniz Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz Silva geeft een hoge lob. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
D`Elia rent richting de bal. D`Elia geeft de bal voor. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dukát rent richting de bal. Sobrecueva onderschept slim de pass. Zadranavičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zadranavičius krijgt een gele kaart.

76e minuut.
D`Elia verovert de bal door een tackle van achteren. D`Elia geeft een lange en hoge pass. Gawlik probeert naar een medespeler te passen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Pišinger bokst de bal weg.

79e minuut.
Steinbach rent richting de bal. Gmyrek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steinbach raakt geblesseerd tijdens het duel. Steinbach met een snel genomen vrije trap. Hlavatý krijgt zijn hoofd ertegen. Arteaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Steinbach de bal. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek probeert naar een medespeler te passen. Gawlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zítek probeert naar een medespeler te passen. D`Elia bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Elia passt de bal in één keer door. Ebbinghaus rent richting de bal. Ebbinghaus schiet op doel. Pišinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - Liverpool FC 1892 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 38%, Liverpool FC 1892 62%.
AC Black Roses - Liverpool FC 1892 1:0