Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legionaři FC Rok
442 Tactiek moje-D2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Burza kopt de bal weg. da dalt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapr probeert naar een medespeler te passen. Alończyk heeft problemen om de bal te vangen. Alończyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rocki met een snelle inworp. Pochodeň geeft een hoge lob. Klungelig pakt Machala de bal. Burza is nu in balbezit. Burza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Přibyl zal de hoekschop nemen. Machala kopt de bal weg. Vrbnjak speelt de bal door. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Burza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Acanda is nu in balbezit. Acanda geeft een hoge lob. Bruncvík kan de bal niet met de borst controleren. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Burza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Şamilov speelt de bal door. Vrbnjak is nu in balbezit. da dalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrbnjak is nu in balbezit. Vrbnjak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Şamilov speelt de bal door. Bertolino is nu in balbezit. Bertolino passt de bal zonder na te denken. Vrbnjak rent richting de bal. Vrbnjak draait met de bal, schiet en ... Garpozis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legionaři 53%, FC Rok 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legionaři - FC Rok 0:0

64e minuut.
Şamilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Přibyl geeft een hoge lob. Rodríguez Monreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Nazaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bruncvík kopt de bal weg. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Zejval rent richting de bal. Vrbnjak onderschept slim de pass. Vrbnjak probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
da dalt verovert de bal door een tackle van achteren. da dalt speelt de bal door. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft een hoge lob. Şamilov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - FC Rok 1:0

72e minuut.
Gumienny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van da dalt. da dalt krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kapr verovert de bal door een tackle van achteren. Kapr passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Monreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft de bal voor. Şamilov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Alończyk rent richting de bal. Alończyk passt de bal zonder na te denken. Burza is nu in balbezit. Burza haalt uit met een fantastische trap. Nazaria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
legionaři - FC Rok 1:1

83e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Şamilov is nu in balbezit. Bertolino met een sublieme pass. Vrbnjak heeft problemen om de bal te vangen. Vrbnjak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legionaři 50%, FC Rok 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legionaři - FC Rok 1:1