Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kvasiči Fc Borusia Nexia
Stratos Tactiek Becko
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 42.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Mahen probeert naar een medespeler te passen. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov met een sublieme pass. Čepela is nu in balbezit. Čepela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Šašek kopt de bal weg. Daar is Sałata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulkert rent richting de bal. Pulkert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 0:1

7e minuut.
Babits probeert naar een medespeler te passen. Čepela is nu in balbezit. Michalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela verovert de bal door een tackle van achteren. Čepela haalt uit met een fantastische trap. Zázvorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Šašek kopt de bal weg. Zaorálek heeft problemen om de bal te vangen. Čepela is nu in balbezit. Čepela schiet op doel. Zázvorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 1:1

27e minuut.
Michalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalík passt de bal in één keer door. Čepela is nu in balbezit. Čepela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 2:1

31e minuut.
Babits probeert naar een medespeler te passen. Cəmşidov heeft problemen om de bal te vangen. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəmşidov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čepela is nu in balbezit. Čepela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Šašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś speelt de bal door. Mahen rent richting de bal. Mahen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kvasiči 42%, Fc Borusia Nexia 58%.
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 2:1

49e minuut.
Zaorálek verovert de bal door een tackle van achteren. Zaorálek probeert naar een medespeler te passen. Křiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křiček geeft een hoge lob. Pulkert maakt een snoekduik en kopt de bal. Reizner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Michalík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cəmşidov met een snelle inworp. Babits geeft een lange en hoge pass. Mahen krijgt zijn hoofd ertegen. Zázvorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 3:1

55e minuut.
Hořejší is nu in balbezit. Hořejší geeft een lange en hoge pass. Pulkert rent richting de bal. Pulkert haalt uit met een fantastische trap. Reizner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 3:2

57e minuut.
Puč speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal in één keer door. Mahen rent richting de bal. Mahen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Zázvorek neemt vlug de vrije trap. Gawryś kopt de bal weg. Pulkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Zaorálek geeft een lange en hoge pass. Hořejší kopt de bal weg. Pulkert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkert schiet op doel. Reizner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 3:3

69e minuut.
Gawryś met een snelle inworp. Babits is nu in balbezit. Babits geeft een hoge lob. Mahen rent richting de bal. Mahen haalt uit met een fantastische trap. Zázvorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 4:3

70e minuut.
Babits speelt de bal door. Hořejší is nu in balbezit. Cəmşidov onderschept slim de pass. Cəmşidov geeft een lange en hoge pass. Čepela krijgt zijn hoofd ertegen. Zázvorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mahen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 5:3

84e minuut.
Šašek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puč heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś geeft de bal voor. Čepela is nu in balbezit. Čepela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Babits geeft een lange en hoge pass. Mahen kopt de bal weg. Daar is Puč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čepela rent richting de bal. Čepela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kvasiči 27%, Fc Borusia Nexia 73%.
FC Kvasiči - Fc Borusia Nexia 6:3