Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kvasiči AC Black Roses
Stratos Tactiek Cestovatel
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
46.2 gemiddelde waardering 64.3
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen formidable


7e minuut.
Cəmşidov probeert de bal aan de voet te houden. Cəmşidov speelt de bal door. Čepela bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 1:0

17e minuut.
Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva met een sublieme pass. Gawlik rent richting de bal. Gawlik geeft een lange en hoge pass. Guacaneme krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kvasiči - AC Black Roses 1:1

24e minuut.
Babits passt de bal zonder na te denken. Cəmşidov rent richting de bal. Gmyrek maakt een afschuwelijke overtreding. Gmyrek krijgt een gele kaart. Cəmşidov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cəmşidov kan niet meer verder spelen.

25e minuut.
Ebbinghaus probeert naar een medespeler te passen. Gawlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlik probeert naar een medespeler te passen. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Reizner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palík onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 1:2

27e minuut.
Sałata heeft problemen om de bal te vangen. Sałata passt de bal met de wreef. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Reizner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zítek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babits. Zítek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Daar is D`Elia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sałata begaat een overtreding. D`Elia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zítek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gawlik kopt de bal weg. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Reizner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kvasiči 67%, AC Black Roses 33%.
FC Kvasiči - AC Black Roses 1:2

47e minuut.
Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva speelt de bal door. Ebbinghaus is nu in balbezit. Ebbinghaus haalt uit met een fantastische trap. Sałata probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Guacaneme onderschept slim de pass. Guacaneme speelt de bal door. Chiacu is nu in balbezit. Klungelig pakt Chiacu de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ebbinghaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbinghaus draait met de bal, schiet en ... Reizner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Guacaneme bereikt de bal nog maar net als eerste. Guacaneme passt de bal zonder na te denken. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 1:3

57e minuut.
D`Elia speelt de bal door. Ebbinghaus rent richting de bal. Ebbinghaus schiet op doel. Palík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reizner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 1:4

59e minuut.
D`Elia rent richting de bal. D`Elia passt de bal zonder na te denken. Ebbinghaus is nu in balbezit. Ebbinghaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 1:5

62e minuut.
Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś speelt de bal door. Mahen rent richting de bal. Mahen haalt uit met een fantastische trap. Arteaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 2:5

71e minuut.
Palík geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawlik met een snelle inworp. Daar is Sobrecueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrecueva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
D`Elia is nu in balbezit. D`Elia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sałata de bal. Ebbinghaus rent richting de bal. Ebbinghaus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gawlik is nu in balbezit. Gawlik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 2:6

79e minuut.
Čepela speelt de bal door. Mahen bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits geeft de bal voor. Čepela rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 3:6

80e minuut.
Gawlik rent richting de bal. Gawlik passt de bal in één keer door. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. Reizner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 3:7

85e minuut.
Brand geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawlik met een snelle inworp. Sobrecueva controleert de bal met de borst. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Reizner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Gawlik passt de bal zonder na te denken. Brand is nu in balbezit. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kvasiči - AC Black Roses 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kvasiči 74%, AC Black Roses 26%.
FC Kvasiči - AC Black Roses 3:8