Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legionaři Celestial TITANS
442 Tactiek bolt
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Delannoy geeft een lange en hoge pass. Bruncvík kopt de bal weg. Delannoy rent richting de bal. Delannoy schiet op doel. Nazaria probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - Celestial TITANS 0:1

6e minuut.
Rodríguez Monreal rent richting de bal. Čiuividas onderschept slim de pass. Čiuividas passt de bal zonder na te denken. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ... Nazaria bokst de bal weg.

10e minuut.
Čiuividas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Čiuividas de bal. Čiuividas met een sublieme pass. Guillén is nu in balbezit. Guillén schiet op doel. Nazaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Vrbnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moretti krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Polách met een sublieme pass. Dalea is nu in balbezit. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nazaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Mihai geeft een lange en hoge pass. Dalea kopt de bal weg. Machala heeft problemen om de bal te vangen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén schiet op doel. Nazaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Moretti probeert naar een medespeler te passen. Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas geeft de bal voor. Dalea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - Celestial TITANS 0:2

25e minuut.
Bertolino kopt de bal weg. Polách bereikt de bal nog maar net als eerste. Polách geeft een hoge lob. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rodríguez Monreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas onderschept slim de pass. Čiuividas geeft een lange en hoge pass. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel. Nazaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén schiet op doel. Nazaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - Celestial TITANS 0:3

32e minuut.
Moretti speelt de bal door. Guillén rent richting de bal. Guillén passt de bal met de wreef. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bruncvík kopt de bal weg. Čiuividas probeert naar een medespeler te passen. Guillén is nu in balbezit. Guillén haalt uit met een fantastische trap. Nazaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - Celestial TITANS 0:4

38e minuut.
Mihai met een sublieme pass. Dalea rent richting de bal. Gumienny maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gumienny moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gumienny schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dalea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dalea kan niet meer verder spelen. Coelho Rocha komt het veld opgelopen. Breahna wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Delannoy rent richting de bal. Delannoy probeert naar een medespeler te passen. Coelho Rocha rent richting de bal. Coelho Rocha schiet op doel. Nazaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legionaři 63%, Celestial TITANS 37%.
legionaři - Celestial TITANS 0:4

49e minuut.
Hernández Soto heeft problemen om de bal te vangen. Tammaro speelt de bal door. Čiuividas met een sublieme pass. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Čiuividas speelt de bal door. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas met een sublieme pass. Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha draait met de bal, schiet en ... Nazaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guillén is nu in balbezit. Guillén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - Celestial TITANS 0:5

56e minuut.
Breahna met een sublieme pass. Daar is Delannoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delannoy probeert naar een medespeler te passen. Coelho Rocha is nu in balbezit. Coelho Rocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Čiuividas is nu in balbezit. Čiuividas met een sublieme pass. Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha schiet op doel. Nazaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legionaři - Celestial TITANS 0:6

72e minuut.
Bosquier rent richting de bal. Coelho Rocha onderschept slim de pass. Coelho Rocha passt de bal in één keer door. Guillén is nu in balbezit. Guillén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Čiuividas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Breahna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moretti geeft een lange en hoge pass. Coelho Rocha rent richting de bal. Coelho Rocha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Delannoy met een sublieme pass. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna passt de bal in één keer door. Coelho Rocha rent richting de bal. Coelho Rocha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legionaři 58%, Celestial TITANS 42%.
legionaři - Celestial TITANS 0:6