Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Red hell
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31628
FC MTG FC Atlantis
Druhý pokus Tactiek D
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh geeft de bal voor. Gansloser is nu in balbezit. Gansloser draait met de bal, schiet en ... Campomizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kraják met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Gjaferi onderschept slim de pass. Marangao rent richting de bal. Marangao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Horváth kopt de bal weg. Woodgate speelt de bal door. Voigt rent richting de bal. Voigt geeft een lange en hoge pass. Medalik krijgt zijn hoofd ertegen. Macora Castillo bokst de bal weg.

14e minuut.
Fahandizh met een sublieme pass. Marangao is nu in balbezit. Grzybek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grzybek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Torres met een sublieme pass. Seidel heeft problemen om de bal te vangen. Horváth begaat een overtreding. Seidel raakt geblesseerd tijdens het duel. Zápotočný komt bij de bal en schiet. Macora Castillo bokst de bal weg.

41e minuut.
García Cantarero probeert de bal met de borst te controleren. Medalik rent richting de bal. Tărăşilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tărăşilă krijgt een gele kaart. Medalik raakt geblesseerd tijdens het duel. Medalik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Macora Castillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MTG - FC Atlantis 1:0

43e minuut.
Inworp. Marangao met de inworp. Kraják bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraják geeft een lange en hoge pass. Gansloser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MTG - FC Atlantis 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MTG 46%, FC Atlantis 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MTG - FC Atlantis 1:1

46e minuut.
Lakomý komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Seidel is nu in balbezit. Woodgate is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Cantarero. Woodgate raakt geblesseerd tijdens het duel. Woodgate wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Fahandizh de bal. Zápotočný bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fahandizh krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Tărăşilă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woodgate met een snelle inworp. Zápotočný heeft problemen om de bal te vangen. Zápotočný geeft een lange en hoge pass. Macora Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seidel is nu in balbezit. Seidel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MTG - FC Atlantis 2:1

70e minuut.
Boffin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Voigt is nu in balbezit. Voigt geeft een hoge lob. Boffin kopt de bal weg. Lakomý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakomý draait met de bal, schiet en ... Macora Castillo bokst de bal weg.

86e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marangao met een snelle inworp. Kraják geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MTG 32%, FC Atlantis 68%.
FC MTG - FC Atlantis 2:1