Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38002
Liverpool FC 1892 FC Lotus Veveri
-451-def01 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 27.7
excellent Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
average Verdedigen average


4e minuut.
Voštěp geeft de bal voor. Bukač probeert naar een medespeler te passen. Steinbach is nu in balbezit. Steinbach geeft de bal voor. Hlavatý krijgt zijn hoofd ertegen. Gemrot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Zadranavičius is nu in balbezit. Zadranavičius probeert naar een medespeler te passen. Steinbach is nu in balbezit. Steinbach geeft een hoge lob. Hlavatý springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dukát passt de bal zonder na te denken. Zadranavičius is nu in balbezit. Zadranavičius passt de bal in één keer door. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap. Gemrot bokst de bal weg.

11e minuut.
Klungelig pakt Steinbach de bal. Steinbach passt de bal met de wreef. Kubínek rent richting de bal. Kubínek geeft een lange en hoge pass. Hlavatý springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hlavatý passt de bal zonder na te denken. Klomínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klomínský probeert naar een medespeler te passen. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Čeleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeleda geeft een hoge lob. Steinbach kopt de bal weg. Klungelig pakt Hlavatý de bal. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Steinbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbach passt de bal met de wreef. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kubínek rent richting de bal. Hlavatý is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voštěp. Voštěp krijgt een gele kaart. Hlavatý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dukát met een snel genomen vrije trap. Daar is Hlavatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlavatý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 1:0

17e minuut.
Douša met een sublieme pass. Daar is Jirsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý speelt de bal door. Jíša met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pešout geeft een hoge lob. Daar is Huy Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý schiet op doel. Gemrot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 2:0

24e minuut.
Daar is Klomínský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klomínský passt de bal zonder na te denken. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý schiet op doel. Šturma probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 3:0

27e minuut.
Dukát heeft problemen om de bal te vangen. Dukát geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roşoga de bal. Hlavatý verovert de bal door een tackle van achteren. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap. Gemrot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Steinbach verovert de bal door een tackle van achteren. Steinbach geeft een lange en hoge pass. Klomínský kopt de bal weg. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klomínský kopt de bal weg. Jíša heeft problemen om de bal te vangen. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klomínský is nu in balbezit. Klomínský speelt de bal door. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap. Gemrot probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Roşoga probeert naar een medespeler te passen. Klomínský heeft problemen om de bal te vangen. Klomínský met een sublieme pass. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý draait met de bal, schiet en ... Gemrot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ďurica rent richting de bal. Ďurica geeft een hoge lob. Steinbach probeert naar een medespeler te passen. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 4:0

42e minuut.
Jíša is nu in balbezit. Jíša passt de bal zonder na te denken. Huy Vũ is nu in balbezit. Hlavatý onderschept slim de pass. Hlavatý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 15%, FC Lotus Veveri 85%.
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 4:0

51e minuut.
Šturma trapt de bal weg van het doel. Steinbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbach geeft een lange en hoge pass. Klomínský heeft problemen om de bal te vangen. Klomínský haalt uit met een fantastische trap. Gemrot bokst de bal weg.

54e minuut.
Zadranavičius heeft problemen om de bal te vangen. Douša met een sublieme pass. Klomínský met een sublieme pass. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 5:0

59e minuut.
Klomínský kopt de bal weg. Kubínek kan de bal niet met de borst controleren. Kubínek passt de bal met de wreef. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 6:0

62e minuut.
Bukač speelt de bal door. Pešout bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešout geeft een hoge lob. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hlavatý haalt uit met een fantastische trap. Šturma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huy Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinbach is nu in balbezit. Steinbach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zadranavičius met een sublieme pass. Klungelig pakt Klomínský de bal. Klomínský met een sublieme pass. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zadranavičius met een sublieme pass. Kubínek is nu in balbezit. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 7:0

73e minuut.
Bukač rent richting de bal. Dukát met een sublieme pass. Kubínek is nu in balbezit. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Doeltrap. Gemrot trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dukát met een snelle inworp. Steinbach geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klomínský onderschept slim de pass. Klomínský passt de bal zonder na te denken. Kubínek probeert naar een medespeler te passen. Hlavatý heeft problemen om de bal te vangen. Hlavatý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gemrot met een harde bal richting middenveld. Klomínský kopt de bal weg. Daar is Čeleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý schiet op doel. Gemrot bokst de bal weg.

80e minuut.
Klomínský passt de bal in één keer door. Kubínek met een sublieme pass. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý schiet op doel. Gemrot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 8:0

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gemrot niet meer kan verder spelen. Rováčik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dukát passt de bal met de wreef. Steinbach rent richting de bal. Steinbach speelt de bal door. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ďurica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roşoga de bal. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý haalt uit met een fantastische trap. Rováčik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FC 1892 14%, FC Lotus Veveri 86%.
Liverpool FC 1892 - FC Lotus Veveri 9:0