Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: FJ Rad Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16243
FJ Rad Fc Borusia Nexia
Sniper Tactiek Becko
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


28e minuut.
Michalík probeert naar een medespeler te passen. Křiček rent richting de bal. Křiček geeft de bal voor. Pulkert rent richting de bal. Pulkert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Křiček zal de hoekschop nemen. Pulkert springt en kopt de bal. Prus bokst de bal weg. Sandifer heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wdowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Křiček is nu in balbezit. Křiček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pulkert de bal. Pulkert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 57%, Fc Borusia Nexia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FJ Rad - Fc Borusia Nexia 0:0

48e minuut.
Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer passt de bal zonder na te denken. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... Zázvorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - Fc Borusia Nexia 1:0

52e minuut.
Puč speelt de bal door. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman passt de bal in één keer door. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... Zázvorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Puč bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wdowiak geeft een lange en hoge pass. Caraiman rent richting de bal. Caraiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hořejší rent richting de bal. Rajzer rent richting de bal. Hořejší verovert de bal door een tackle van achteren. Hořejší geeft de bal voor. Pulkert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Caraiman is nu in balbezit. Caraiman passt de bal zonder na te denken. Rufino is nu in balbezit. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rufino passt de bal in één keer door. Daar is Hořejší, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hořejší geeft de bal voor. Pulkert rent richting de bal. Pulkert haalt uit met een fantastische trap. Prus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Maczó is nu in balbezit. Maczó geeft een lange en hoge pass. Pulkert rent richting de bal. Pulkert haalt uit met een fantastische trap. Prus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FJ Rad - Fc Borusia Nexia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 42%, Fc Borusia Nexia 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FJ Rad - Fc Borusia Nexia 1:1