Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capybara Invaders FC Nova
Fukuoka Tactiek l2b
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
77.7 gemiddelde waardering 84.3
formidable Schieten brilliant
outstanding Passen brilliant
brilliant Verdedigen brilliant


7e minuut.
Duddy met een sublieme pass. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolper begaat een overtreding. Kondraciuk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kondraciuk kan niet meer verder spelen. Patanè komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Vlahos passt de bal in één keer door. Patanè is nu in balbezit. Patanè passt de bal met de wreef. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. Ludick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - FC Nova 1:0

14e minuut.
Palič geeft een lange en hoge pass. Banda springt en kopt de bal. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap. Capellini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kazımov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokotović probeert naar een medespeler te passen. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov geeft een lange en hoge pass. Kolonisky springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kazımov probeert naar een medespeler te passen. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov rent richting de bal. Kazımov geeft een hoge lob. Banda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Capybara Invaders - FC Nova 1:1

26e minuut.
Palič bereikt de bal nog maar net als eerste. Palič geeft een hoge lob. Lenkiewicz kopt de bal weg. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap. Capellini bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Kokotović met de inworp. Palič bereikt de bal nog maar net als eerste. Palič geeft een hoge lob. Kolonisky krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capybara Invaders 67%, FC Nova 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capybara Invaders - FC Nova 1:1

47e minuut.
Kazımov speelt de bal door. Klungelig pakt Lenkiewicz de bal. Banda onderschept slim de pass. Banda haalt uit met een fantastische trap. Capellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - FC Nova 1:2

50e minuut.
Fritz rent richting de bal. Fritz probeert naar een medespeler te passen. Palič bereikt de bal nog maar net als eerste. Palič geeft een hoge lob. Kolonisky springt en kopt de bal. Capellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kokotović is nu in balbezit. Kokotović passt de bal met de wreef. Lenkiewicz is nu in balbezit. Banda onderschept slim de pass. Banda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Balogh geeft een lange en hoge pass. Groblewski kopt de bal weg. Iliescu is nu in balbezit. Duddy verovert de bal door een tackle van achteren. Duddy haalt uit met een fantastische trap. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zolper geeft een lange en hoge pass. Fritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritz passt de bal zonder na te denken. Palič geeft een hoge lob. Banda krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

70e minuut.
Capellini met een sublieme pass. Zolper kopt de bal weg. Kazımov speelt de bal door. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kazımov passt de bal in één keer door. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotović passt de bal met de wreef. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng passt de bal in één keer door. Blind probeert naar een medespeler te passen. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capybara Invaders 61%, FC Nova 39%.
Capybara Invaders - FC Nova 1:2