Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:47
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: Halloren-Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 61999
Halloren FC Pest
09.1. F D Z N gH Tactiek Basic2a
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
72.2 gemiddelde waardering 76.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen probeert naar een medespeler te passen. Kózka geeft een lange en hoge pass. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Halloren - FC Pest 1:0

9e minuut.
De la Puente passt de bal met de wreef. Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch probeert naar een medespeler te passen. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Wyns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Niewolski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sierściuch de bal. Sierściuch met een sublieme pass. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Wyns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Korzeniowski rent richting de bal. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka passt de bal met de wreef. Liljefors rent richting de bal. Liljefors geeft een hoge lob. Hilmarsson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Picardo passt de bal zonder na te denken. Invernizzi geeft een lange en hoge pass. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson schiet op doel. Dörfler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Halloren - FC Pest 2:0

28e minuut.
Niewolski passt de bal zonder na te denken. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri passt de bal met de wreef. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Wyns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Revoredo rent richting de bal. Revoredo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Munita geeft de bal voor. Hilmarsson kopt de bal weg. Koutsioubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors verovert de bal door een tackle van achteren. Liljefors schiet op doel. Dörfler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Invernizzi is nu in balbezit. Kózka is nu in balbezit. Pop rent richting de bal. Hilmarsson onderschept slim de pass. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Dörfler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halloren - FC Pest 3:0

36e minuut.
Schultz geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski heeft problemen om de bal te vangen. Munita is nu in balbezit. Korzeniowski onderschept slim de pass. Korzeniowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Christler geeft een hoge lob. Korzeniowski is nu in balbezit. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo schiet op doel. Wyns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halloren - FC Pest 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halloren 51%, FC Pest 49%.
Halloren - FC Pest 3:1

46e minuut.
Sykta komt het veld opgelopen. Walseth komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Walseth met een sublieme pass. Fabri met een sublieme pass. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo draait met de bal, schiet en ... Wyns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halloren - FC Pest 3:2

57e minuut.
Schultz kopt de bal weg. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk begaat een overtreding. Fitrzyk krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Picardo passt de bal in één keer door. Daar is Hilmarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilmarsson passt de bal met de wreef. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. Dörfler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Hilmarsson passt de bal in één keer door. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen passt de bal zonder na te denken. Liljefors rent richting de bal. Liljefors draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Skenderov is nu in balbezit. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Wyns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Revoredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revoredo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halloren - FC Pest 3:3

79e minuut.
Fitrzyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Leeuwen kopt de bal weg. Christler probeert naar een medespeler te passen. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Waniek rent richting de bal. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Picardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picardo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halloren 57%, FC Pest 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halloren - FC Pest 3:3