Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anarchia Karlsruhe Die Halbstarken
4-3-1l-2-stand Tactiek Anti z
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
74 gemiddelde waardering 76.7
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Oberberger rent richting de bal. Oberberger passt de bal met de wreef. Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik geeft een hoge lob. Oberberger krijgt zijn hoofd ertegen. Veit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Qarayev verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Die Halbstarken 0:1

8e minuut.
Bad Boy probeert de bal met de borst te controleren. Bad Boy geeft de bal voor. Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapa Quente draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anarchia Karlsruhe - Die Halbstarken 1:1

28e minuut.
Doeltrap. Grothe met een harde bal richting middenveld. Rubbert kopt de bal weg. Nutz geeft een lange en hoge pass. Oberberger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Veit met een harde bal richting middenveld. Bad Boy kopt de bal weg. Lénárt controleert de bal met de borst. Wrage is nu in balbezit. Wrage schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alemdaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Schäfer passt de bal in één keer door. Wrage rent richting de bal. Lénárt onderschept slim de pass. Lénárt geeft de bal voor. Häring maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rubbert probeert naar een medespeler te passen. Prudlik is nu in balbezit. Prudlik met een sublieme pass. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse geeft een lange en hoge pass. Veit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oberberger rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 55%, Die Halbstarken 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anarchia Karlsruhe - Die Halbstarken 1:1

46e minuut.
Lustlos probeert naar een medespeler te passen. Bad Boy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bad Boy geeft een hoge lob. Wrage krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Schäfer is nu in balbezit. Schäfer probeert naar een medespeler te passen. Wrage is nu in balbezit. Wrage haalt uit met een fantastische trap. Alemdaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Die Halbstarken 2:1

64e minuut.
Plassnegger rent richting de bal. Plassnegger probeert naar een medespeler te passen. Chapa Quente bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapa Quente schiet op doel. Alemdaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Die Halbstarken 3:1

66e minuut.
Hesse passt de bal zonder na te denken. Nutz rent richting de bal. Nutz geeft een hoge lob. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Häring kopt de bal weg. Joschko is nu in balbezit. Oberberger onderschept slim de pass. Oberberger haalt uit met een fantastische trap. Veit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Die Halbstarken 3:2

70e minuut.
Bad Boy speelt de bal door. Lustlos is nu in balbezit. Oehring verovert de bal door een tackle van achteren. Oehring geeft de bal voor. Häring krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wrage rent richting de bal. Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nutz zijn tegenspeler op de grond. Nutz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Schäfer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger geeft de bal voor. Rubbert heeft problemen om de bal te vangen. Wrage bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Die Halbstarken 4:2

77e minuut.
Plassnegger passt de bal in één keer door. Wrage rent richting de bal. Lénárt begaat een overtreding. Lénárt krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Plassnegger met een sublieme pass. Chapa Quente rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudecki. Chapa Quente raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Häring is nu in balbezit. Grothe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Häring is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hesse met een snel genomen vrije trap. Häring maakt een snoekduik en kopt de bal. Veit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Die Halbstarken 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 54%, Die Halbstarken 46%.
Anarchia Karlsruhe - Die Halbstarken 4:3