Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pest FC Nova
Basic2a Tactiek l4a
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
75.9 gemiddelde waardering 83.1
outstanding Schieten incredible
incredible Passen brilliant
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Koutsioubas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niewolski komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Revoredo kopt de bal weg. Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schultz probeert naar een medespeler te passen. Revoredo rent richting de bal. Revoredo schiet op doel. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Palič rent richting de bal. Palič geeft een hoge lob. Sykta speelt de bal door. Kazımov geeft de bal voor. Kolonisky maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda haalt uit met een fantastische trap. Dörfler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - FC Nova 0:1

21e minuut.
Kazımov met een sublieme pass. Pop rent richting de bal. Banda maakt een afschuwelijke overtreding. Banda krijgt een gele kaart. Gitmez met een sublieme pass. Fabri rent richting de bal. Met opzet legt Palič zijn tegenspeler op de grond. Palič is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Kazımov met een sublieme pass. Banda rent richting de bal. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel. Dörfler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - FC Nova 0:2

31e minuut.
Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch passt de bal in één keer door. Gitmez probeert naar een medespeler te passen. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel. Dörfler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Terno met een sublieme pass. Schultz rent richting de bal. Kazımov begaat een overtreding. Schultz raakt geblesseerd tijdens het duel. Sierściuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Fritz geeft een hoge lob. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda rent richting de bal. Banda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - FC Nova 0:3

42e minuut.
Niewolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewolski passt de bal zonder na te denken. Christler is nu in balbezit. Kokotović onderschept slim de pass. Kokotović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kazımov verovert de bal door een tackle van achteren. Banda is nu in balbezit. Sierściuch is nu in balbezit. Banda onderschept slim de pass. Banda draait met de bal, schiet en ... Dörfler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - FC Nova 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pest 60%, FC Nova 40%.
FC Pest - FC Nova 0:4

52e minuut.
Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Christler rent richting de bal. Banda onderschept slim de pass. Banda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - FC Nova 0:5

55e minuut.
Revoredo rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schultz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Revoredo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ludick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - FC Nova 1:5

75e minuut.
Iliescu is nu in balbezit. Korzeniowski onderschept slim de pass. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. Ludick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - FC Nova 2:5

78e minuut.
Terno verovert de bal door een tackle van achteren. Sykta met een sublieme pass. Sierściuch probeert naar een medespeler te passen. Revoredo rent richting de bal. Revoredo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotović geeft een hoge lob. Banda kopt de bal weg. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky schiet op doel. Dörfler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Banda is nu in balbezit. Banda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - FC Nova 2:6

84e minuut.
Schultz is nu in balbezit. Inworp. Schultz met de inworp. Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Revoredo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ludick bokst de bal weg.

90e minuut.
Fritz geeft een lange en hoge pass. Niewolski heeft problemen om de bal te vangen. Banda rent richting de bal. Banda schiet op doel. Dörfler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - FC Nova 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pest 48%, FC Nova 52%.
FC Pest - FC Nova 2:7