Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Franconia Athen Die Halbstarken
TMW 4312e Tactiek sechzehn
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
68.8 gemiddelde waardering 74.4
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


5e minuut.
Buszta passt de bal zonder na te denken. Träger rent richting de bal. Häring onderschept slim de pass. Häring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Die Halbstarken 0:1

13e minuut.
Oehring is nu in balbezit. Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gall. Gall krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Feichtenschlager controleert de bal met de borst. Häring verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Gall zijn tegenspeler op de grond. Gall krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

15e minuut.
Namysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kötteritzsch onderschept slim de pass. Kötteritzsch probeert naar een medespeler te passen. Schwaab rent richting de bal. Schwaab haalt uit met een fantastische trap. Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Oehring kopt de bal weg. Prudlik rent richting de bal. Prudlik met een sublieme pass. Oberberger rent richting de bal. Oberberger draait met de bal, schiet en ... Quang Tú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Oberberger rent richting de bal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger onderschept slim de pass. Oberberger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Prudlik de bal. Buszta onderschept slim de pass. Oehring is nu in balbezit. Oehring haalt uit met een fantastische trap. Quang Tú werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Die Halbstarken 0:2

25e minuut.
Lénárt heeft problemen om de bal te vangen. Oehring rent richting de bal. Oehring geeft een hoge lob. Häring is nu in balbezit. Häring haalt uit met een fantastische trap. Quang Tú kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaplan heeft problemen om de bal te vangen. Oberberger is nu in balbezit. Oberberger schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Hernández Pindado de bal. Hernández Pindado met een sublieme pass. Hagedorn rent richting de bal. Hagedorn draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
van den Hoek passt de bal zonder na te denken. Daar is Prudlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oehring rent richting de bal. Oehring haalt uit met een fantastische trap. Quang Tú probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Die Halbstarken 0:3

42e minuut.
Kötteritzsch is nu in balbezit. Kötteritzsch speelt de bal door. Hernández Pindado is nu in balbezit. Hernández Pindado geeft de bal voor. Hagedorn springt en kopt de bal. Alemdaroğlu bokst de bal weg. Namysł geeft de bal voor. Häring geeft de bal voor. Caballero is nu in balbezit. Oberberger onderschept slim de pass. Oberberger schiet op doel. Quang Tú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 63%, Die Halbstarken 37%.
FC Franconia Athen - Die Halbstarken 0:3

49e minuut.
Daar is Prudlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oehring probeert naar een medespeler te passen. Hesse met een sublieme pass. Häring is nu in balbezit. Häring draait met de bal, schiet en ... Quang Tú bokst de bal weg.

51e minuut.
Oehring bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehring geeft de bal voor. Oberberger rent richting de bal. Oberberger schiet op doel. Quang Tú probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Schwaab schiet op doel. Hackenjos probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kötteritzsch zal de hoekschop nemen. Hagedorn krijgt zijn hoofd ertegen. Alemdaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wrobel komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Namysł kopt de bal weg. Hesse rent richting de bal. Hesse geeft een hoge lob. Oberberger krijgt zijn hoofd ertegen. Quang Tú werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reluga komt het veld opgelopen.

65e minuut.
van den Hoek probeert naar een medespeler te passen. Hesse probeert naar een medespeler te passen. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring draait met de bal, schiet en ... Quang Tú probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Die Halbstarken 0:4

68e minuut.
Kaplan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herghelegiu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hesse probeert naar een medespeler te passen. Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik met een sublieme pass. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring draait met de bal, schiet en ... Quang Tú bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hesse neemt de hoekschop. Oberberger krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Die Halbstarken 0:5

75e minuut.
Inworp. Wędrowycz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Buitenspel voor Kötteritzsch. Goede buitenspelval van de verdediging. Namysł neemt vlug de vrije trap. Oberberger rent richting de bal. Oberberger schiet op doel. Quang Tú probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Franconia Athen - Die Halbstarken 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Franconia Athen 56%, Die Halbstarken 44%.
FC Franconia Athen - Die Halbstarken 0:6