Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarzgelb Einsiedel Stahl Brandenburg
532 Tactiek Cardaso 4-4-2 C2
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
69.3 gemiddelde waardering 72
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


12e minuut.
Sats rent richting de bal. Sats met een sublieme pass. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus geeft een hoge lob. Urbina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Torres kopt de bal weg. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus passt de bal zonder na te denken. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel. Horníček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Truie passt de bal in één keer door. Woydt is nu in balbezit. Woydt passt de bal in één keer door. Kyszel rent richting de bal. Kyszel haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Derda is nu in balbezit. Bueno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salazar komt het veld opgelopen. Butea komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Inworp. Derda met een snelle inworp. Ruede speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Neuhaus kopt de bal weg. Suutari heeft problemen om de bal te vangen. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Horníček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - Stahl Brandenburg 1:0

32e minuut.
Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Torres rent richting de bal. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 47%, Stahl Brandenburg 53%.
schwarzgelb Einsiedel - Stahl Brandenburg 1:0

48e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Kyszel is nu in balbezit. Kyszel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
schwarzgelb Einsiedel - Stahl Brandenburg 1:1

52e minuut.
Ruede speelt de bal door. Derda is nu in balbezit. Malcher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Malcher naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Derda kopt de bal weg. Ruede rent richting de bal. Ruede met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Druck komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Prisecari is nu in balbezit. Woydt verovert de bal door een tackle van achteren. Woydt passt de bal in één keer door. Kyszel rent richting de bal. Kyszel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sats probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kyszel de bal onder controle te krijgen. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Buitenspel voor Torres. Goede buitenspelval van de verdediging. Ende komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Druck passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Truie de bal. Truie speelt de bal door. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Druck passt de bal in één keer door. Truie rent richting de bal. Truie met een sublieme pass. Ende rent richting de bal. Ende draait met de bal, schiet en ... Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Derda passt de bal met de wreef. Truie rent richting de bal. Truie passt de bal zonder na te denken. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Druck de bal onder controle te krijgen. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie met een sublieme pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 65%, Stahl Brandenburg 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
schwarzgelb Einsiedel - Stahl Brandenburg 1:1