Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:45
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: Kali - Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39999
Kalibolzer Cologne Atheists
Volki Tactiek dmt433
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
73.2 gemiddelde waardering 70.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


1e minuut.
Sallinger met een sublieme pass. Hemmerich is nu in balbezit. Trí Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Tristán rent richting de bal. Tristán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel. Dongjia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - Cologne Atheists 0:1

5e minuut.
Smekens geeft de bal voor. Lagatella geeft de bal voor. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha is nu in balbezit. Barganha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Biesiada passt de bal zonder na te denken. Zeit met een sublieme pass. Barganha is nu in balbezit. Barganha haalt uit met een fantastische trap. Godenzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalibolzer - Cologne Atheists 1:1

23e minuut.
Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - Cologne Atheists 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 52%, Cologne Atheists 48%.
Kalibolzer - Cologne Atheists 2:1

48e minuut.
Ghiugan kopt de bal weg. Daar is Sallinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallinger met een sublieme pass. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel. Dongjia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zeit geeft een lange en hoge pass. Sallai bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos probeert naar een medespeler te passen. Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - Cologne Atheists 3:1

66e minuut.
Barganha kopt de bal weg. Westhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Westhöfer geeft een hoge lob. Sallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tristán probeert de bal met de borst te controleren. Tristán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - Cologne Atheists 3:2

68e minuut.
Trí Dũng met een sublieme pass. Zeit probeert naar een medespeler te passen. Westhöfer is nu in balbezit. Barganha verovert de bal door een tackle van achteren. Barganha haalt uit met een fantastische trap. Godenzi bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Sallinger de bal. Tonn rent richting de bal. Sallinger maakt een afschuwelijke overtreding. Sallinger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos passt de bal met de wreef. Andrekson speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lagatella kopt de bal weg. Andrekson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sallai krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Barganha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha probeert naar een medespeler te passen. Tonn geeft een lange en hoge pass. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Godenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - Cologne Atheists 4:2

87e minuut.
Sallai is nu in balbezit. Sallai probeert naar een medespeler te passen. Dambeck rent richting de bal. Dambeck schiet op doel. Dongjia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalibolzer - Cologne Atheists 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalibolzer 54%, Cologne Atheists 46%.
Kalibolzer - Cologne Atheists 4:3