Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anarchia Karlsruhe FC Franconia Athen
4-3-1l-2-stand Tactiek P 53w2 90b
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
74.5 gemiddelde waardering 71.1
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Hernández Pindado rent richting de bal. Hernández Pindado speelt de bal door. Kötteritzsch is nu in balbezit. Kötteritzsch geeft een hoge lob. Hagedorn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Qarayev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cargioli met een snelle inworp. Buszta geeft een lange en hoge pass. Wrobel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Caballero rent richting de bal. Wrage rent richting de bal. Chapa Quente is nu in balbezit. Chapa Quente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Qarayev met een sublieme pass. Schäfer speelt de bal door. Caballero is nu in balbezit. Wrage verovert de bal door een tackle van achteren. Wrage haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Hernández Pindado speelt de bal door. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Grothe begaat een overtreding. Grothe krijgt een gele kaart. Hagedorn raakt geblesseerd tijdens het duel. Buszta wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 0:1

17e minuut.
Buszta is nu in balbezit. Buszta passt de bal met de wreef. Kötteritzsch heeft problemen om de bal te vangen. Kötteritzsch geeft de bal voor. Hagedorn maakt een snoekduik en kopt de bal. Veit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lustlos met de inworp. Bad Boy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bad Boy geeft de bal voor. Chapa Quente maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Lustlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargioli onderschept slim de pass. Cargioli passt de bal met de wreef. Hagedorn rent richting de bal. Hagedorn haalt uit met een fantastische trap. Veit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kötteritzsch neemt de hoekschop. Wrobel krijgt zijn hoofd ertegen. Veit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gall is nu in balbezit. Gall geeft een lange en hoge pass. Wrobel heeft problemen om de bal te vangen. Wrobel geeft een hoge lob. Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Veit met een sublieme pass. Wrage kopt de bal weg. Gall is nu in balbezit. Chapa Quente verovert de bal door een tackle van achteren. Chapa Quente schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 57%, FC Franconia Athen 43%.
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 0:1

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hagedorn stond buitenspel. Terveen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Plassnegger speelt de bal door. Gall is nu in balbezit. Met opzet legt Chapa Quente zijn tegenspeler op de grond. Chapa Quente is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Grothe controleert de bal met de borst. Wrobel rent richting de bal. Grothe maakt een afschuwelijke overtreding. Grothe krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wrobel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wrobel komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Plassnegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Plassnegger geeft een lange en hoge pass. Schäfer is nu in balbezit. Schäfer geeft een hoge lob. Wrage maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wrobel kopt de bal weg. Lustlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn onderschept slim de pass. Hagedorn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 0:2

67e minuut.
Reluga komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Plassnegger rent richting de bal. Hernández Pindado onderschept slim de pass. Hernández Pindado passt de bal zonder na te denken. Daar is Wrobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrobel haalt uit met een fantastische trap. Veit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Quang Tú niet meer kan verder spelen. Gündüzler komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía rent richting de bal. Hagedorn onderschept slim de pass. Hagedorn haalt uit met een fantastische trap. Veit maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 0:3

87e minuut.
Schäfer geeft de bal voor. Wrage kan de bal niet met de borst controleren. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrage verovert de bal door een tackle van achteren. Wrage schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 47%, FC Franconia Athen 53%.
Anarchia Karlsruhe - FC Franconia Athen 0:3