Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stahl Brandenburg Kalibolzer
Cardaso 4-4-2 C2 Tactiek Volki
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 7
70.4 gemiddelde waardering 73.8
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Salazar rent richting de bal. Buchmann rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Kalibolzer 1:0

16e minuut.
Przyziółkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob. Kyszel kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Viljamaa kopt de bal weg. Klungelig pakt Tilea de bal. Suutari met een sublieme pass. Klungelig pakt Salazar de bal. Salazar schiet op doel. Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Kyszel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Dũng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kyszel raakt geblesseerd tijdens het duel. Kyszel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Kalibolzer 2:0

25e minuut.
Buchmann probeert de bal met de borst te controleren. Salazar rent richting de bal. Buchmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Buchmann naar de kleedkamers voor een vroege douche. Salazar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaurynas komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Druck verovert de bal door een tackle van achteren. Druck passt de bal met de wreef. Käsler probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Dongjia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Viljamaa probeert naar een medespeler te passen. Druck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Derda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derda geeft een hoge lob. Kyszel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Deak rent richting de bal. Ganchegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganchegui passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... Dongjia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Truie is nu in balbezit. Truie passt de bal zonder na te denken. Kyszel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyszel schiet op doel. Dongjia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Kalibolzer 3:0

38e minuut.
Barganha is nu in balbezit. Przyziółkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Przyziółkiewicz met een sublieme pass. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar draait met de bal, schiet en ... Dongjia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Kalibolzer 4:0

41e minuut.
Salazar rent richting de bal. Lagatella probeert naar een medespeler te passen. Andrekson speelt de bal door. Deak is nu in balbezit. Deak schiet op doel. Horníček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha onderschept slim de pass. Barganha heeft problemen om de bal te vangen. Barganha haalt uit met een fantastische trap. Horníček probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Kalibolzer 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 38%, Kalibolzer 62%.
Stahl Brandenburg - Kalibolzer 4:1

51e minuut.
Käsler rent richting de bal. Käsler passt de bal met de wreef. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Dongjia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Tonn kopt de bal weg. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob. Salazar probeert de bal met de borst te controleren. Salazar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa passt de bal met de wreef. Tonn rent richting de bal. Tonn geeft een lange en hoge pass. Deak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Buitenspel voor Kyszel. Goede buitenspelval van de verdediging. Ende komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Przyziółkiewicz speelt de bal door. Ende rent richting de bal. Ende heeft problemen om de bal te vangen. Ende schiet op doel. Dongjia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Deak stond buitenspel. Kalla komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Barganha kan de bal niet met de borst controleren. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonn rent richting de bal. Tonn geeft een lange en hoge pass. Deak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler geeft de bal voor. Kalla kopt de bal weg. Ende rent richting de bal. Ende haalt uit met een fantastische trap. Dongjia bokst de bal weg.

80e minuut.
Käsler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barganha verovert de bal door een tackle van achteren. Barganha draait met de bal, schiet en ... Horníček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Kalibolzer 4:2

83e minuut.
Zaurynas kopt de bal weg. Käsler met een sublieme pass. Ende is nu in balbezit. Ende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stahl Brandenburg - Kalibolzer 5:2

89e minuut.
Zaurynas is nu in balbezit. Zaurynas geeft een hoge lob. Deak probeert de bal aan de voet te houden. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stahl Brandenburg 49%, Kalibolzer 51%.
Stahl Brandenburg - Kalibolzer 5:2