Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:44
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: Großes Kino!
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 66666
Die Halbstarken FC Nova
zwanzig d Tactiek l6c
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
73.1 gemiddelde waardering 79.8
formidabel Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen briljant
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Palič passt de bal met de wreef. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky passt de bal in één keer door. Daar is Banda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banda schiet op doel. Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Palič speelt de bal door. Kolonisky heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hackenjos. Hackenjos krijgt een gele kaart. Kolonisky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kolonisky neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Nutz rent richting de bal. Kolonisky verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonisky probeert naar een medespeler te passen. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Palič passt de bal in één keer door. Banda rent richting de bal. Rubbert is nu in balbezit. Banda verovert de bal door een tackle van achteren. Banda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hackenjos onderschept slim de pass. Hackenjos geeft een hoge lob. Häring kopt de bal weg. Oberberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kolonisky kopt de bal weg. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackenjos begaat een overtreding. Hackenjos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Kazımov passt de bal in één keer door. Kolonisky is nu in balbezit. Rudecki begaat een overtreding. Rudecki krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Palič kopt de bal weg. Nutz heeft problemen om de bal te vangen. Banda begaat een overtreding. Banda krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kolonisky is nu in balbezit. Rubbert is nu in balbezit. Kolonisky onderschept slim de pass. Kolonisky geeft een lange en hoge pass. Banda maakt een snoekduik en kopt de bal. Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hesse is nu in balbezit. Hesse met een sublieme pass. Oberberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - FC Nova 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 72%, FC Nova 28%.
Die Halbstarken - FC Nova 1:0

50e minuut.
Kokotović passt de bal met de wreef. Lénárt is nu in balbezit. Banda onderschept slim de pass. Banda schiet op doel. Alemdaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die Halbstarken - FC Nova 1:1

51e minuut.
Kazımov kopt de bal weg. Prudlik rent richting de bal. Kolonisky maakt een afschuwelijke overtreding. Kolonisky krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Banda passt de bal met de wreef. Daar is Kolonisky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubbert probeert naar een medespeler te passen. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Fritz geeft een lange en hoge pass. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky passt de bal in één keer door. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - FC Nova 1:2

55e minuut.
Kazımov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokotović kan de bal niet met de borst controleren. Kokotović passt de bal met de wreef. Kazımov geeft een hoge lob. Kolonisky krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alemdaroğlu trapt de bal weg. Kazımov kopt de bal weg. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu bokst de bal weg.

61e minuut.
Rubbert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garthoff komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Melchisedech onderschept slim de pass. Melchisedech geeft de bal voor. Kokotović speelt de bal door. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lénárt geeft een lange en hoge pass. Hesse is nu in balbezit. Kazımov met een sublieme pass. Banda rent richting de bal. Banda haalt uit met een fantastische trap. Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pezzey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kolonisky de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nutz. Nutz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 76%, FC Nova 24%.
Die Halbstarken - FC Nova 1:2