Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anarchia Karlsruhe Capybara Invaders
4-3-1l-2-stand Tactiek Miyajima
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
60.7 gemiddelde waardering 77.6
solide Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


31e minuut.
Minh Thắng is nu in balbezit. Minh Thắng passt de bal zonder na te denken. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind geeft een lange en hoge pass. Groblewski krijgt zijn hoofd ertegen. Veit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Zavala passt de bal met de wreef. Blind rent richting de bal. Blind passt de bal met de wreef. Duddy is nu in balbezit. Duddy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Capybara Invaders 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 68%, Capybara Invaders 32%.
Anarchia Karlsruhe - Capybara Invaders 0:1

51e minuut.
Groblewski kopt de bal weg. Mejía probeert de bal aan de voet te houden. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos rent richting de bal. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Veit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Capybara Invaders 0:2

54e minuut.
Poeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeche passt de bal zonder na te denken. Blind is nu in balbezit. Blind geeft de bal voor. Duddy springt en kopt de bal. Veit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietsch. Blind is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minh Thắng met een snel genomen vrije trap. Duddy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Minh Thắng geeft de bal voor. Vlahos kopt de bal weg. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy schiet op doel. Veit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Capybara Invaders 0:3

64e minuut.
Obradović komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Blind geeft een lange en hoge pass. Vlahos probeert de bal aan de voet te houden. Groblewski rent richting de bal. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Funken geeft de bal voor. Riedle is nu in balbezit. Rudawski verovert de bal door een tackle van achteren. Rudawski geeft een hoge lob. Groblewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Blind geeft een lange en hoge pass. Daar is Somlai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Obradović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Capybara Invaders 0:4

79e minuut.
Groblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Blind is nu in balbezit. Blind passt de bal zonder na te denken. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anarchia Karlsruhe - Capybara Invaders 0:5

83e minuut.
Qarayev kopt de bal weg. Daar is Vlahos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funken is nu in balbezit. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos schiet op doel. Obradović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Blind de bal. Blind passt de bal met de wreef. Walendziuk speelt de bal door. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anarchia Karlsruhe 73%, Capybara Invaders 27%.
Anarchia Karlsruhe - Capybara Invaders 0:5