Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pest Stahl Brandenburg
Basic2aM Tactiek Cardaso 4-4-2 C2
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
72.6 gemiddelde waardering 72.2
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
Kyszel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Terno maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zaurynas controleert de bal met de borst. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Derda is nu in balbezit. Derda geeft een lange en hoge pass. Truie kopt de bal weg. Kyszel rent richting de bal. Kyszel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie geeft een hoge lob. Kyszel is nu in balbezit. Kyszel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Stahl Brandenburg 0:1

26e minuut.
Druck rent richting de bal. Druck passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Degenek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pest - Stahl Brandenburg 0:2

30e minuut.
Druck is nu in balbezit. Druck met een sublieme pass. Terno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyszel verovert de bal door een tackle van achteren. Kyszel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sierściuch passt de bal in één keer door. Schultz is nu in balbezit. Schultz geeft een hoge lob. Revoredo heeft problemen om de bal te vangen. Revoredo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Niewolski passt de bal in één keer door. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Crespo zijn tegenspeler op de grond. Crespo krijgt een gele kaart. Revoredo raakt geblesseerd tijdens het duel. Korzeniowski komt het veld opgelopen. Sierściuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schultz kopt de bal weg. Schultz geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Niewolski onderschept slim de pass. Niewolski passt de bal zonder na te denken. Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo draait met de bal, schiet en ... Horníček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ganchegui geeft een lange en hoge pass. Sierściuch kopt de bal weg. Zaurynas probeert de bal met de borst te controleren. Revoredo is nu in balbezit. Revoredo draait met de bal, schiet en ... Horníček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pest 45%, Stahl Brandenburg 55%.
FC Pest - Stahl Brandenburg 0:2

46e minuut.
Walseth komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sierściuch probeert naar een medespeler te passen. Schultz rent richting de bal. Schultz passt de bal met de wreef. Revoredo rent richting de bal. Revoredo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Woydt probeert de bal met de borst te controleren. Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel. Horníček bokst de bal weg.

58e minuut.
Terno kopt de bal weg. Druck rent richting de bal. Druck geeft een lange en hoge pass. Kyszel is nu in balbezit. Kyszel draait met de bal, schiet en ... Degenek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kyszel rent richting de bal. Kyszel draait met de bal, schiet en ... Degenek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Fabri is nu in balbezit. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri begaat een overtreding. Fabri krijgt een gele kaart. Derda raakt geblesseerd tijdens het duel. Ende komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch geeft een hoge lob. Suutari onderschept slim de pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Horníček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Sierściuch onderschept slim de pass. Schultz rent richting de bal. Schultz passt de bal in één keer door. Revoredo rent richting de bal. Revoredo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pest 42%, Stahl Brandenburg 58%.
FC Pest - Stahl Brandenburg 0:2